Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Caz incredibil. O româncă l-a lăsat pe iubitul italian fără aproape un milion de euro în cont. Cum arata femeia care i-a sucit minţile bătrânului

Cea mai celebră blondă din localitatea Scoarța, județul Gorj, este acuzată de fostul său iubit de origine italiană că, după ce i-a furat inima, i-a luat și toată averea!

Cea mai celebră blondă din localitatea Scoarța, județul Gorj, este acuzată de fostul său iubit de origine italiană că, după ce i-a furat inima, i-a luat și toată averea!

Simona Mărgăian Tiriplică a fost notificată de un cabinet de avocatură din Bucureşti că are la dispoziţie nici o săptămână ca să îi restituie unui cetăţean italian suma de peste 780.000 euro şi mai multe bunuri primite, în ultimii doi ani de zile, de la septuagenar.

Solicitarea s-a făcut la cererea italianului care a apelat la avocat, în România, după ce a realizat că ar fi fost escrocat de gorjeanca focoasă.

Povestea de dragoste dintre frumoasa româncă şi bătrânelul italian a început în urmă cu doi ani la Milano. Tânăra l-a consolat în braţele ei pe italian, după ce acesta şi-a pierdut soţia. În cursul scurtei relaţii, italianul a făcut tot ce a putut să-şi satisfacă partenera. I-ar fi transferat, spune el, mari sume de bani, după ce ar fi vândut o proprietate din Italia, dar i-a cumpărat şi o limuzină de lux, scriu cei de la Gorjeanul.ro.

Şi-a răsfăţat iubita şi cu o excursie în Dubai, iar când banii s-au terminat i-a oferit chiar şi bijuteriile familiei, inclusiv pe cele ale răposatei sale soţii.

Chiar dacă a fost păcălit de frumoasa româncă, italianul o vrea înapoi lângă el. Blonda a reuşit să îl convingă să lase întreaga lui avere pe numele ei.

Recomandari