Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Caz incredibil! Și-a înscenat moartea ca să afle cine o iubește cu adevărat." Nu regret că am făcut acest lucru”

O femeie și-a înscenat propria inmormantare, pentru a vedea cine o iubește cu adevărat. În urma acestei nebunii, femeia a avut o surpriză la care nu se aștepta.

Vera Lucia da Silva, în vârstă de 44 de ani a vrut să afle cine îi este prieten adevărat și dacă rudele ei chiar țin la ea, a făcut un gest care a făcut-o faimoasă pe internet. Și-a plănuit în detaliu înmormântarea, ca să afle cine vine să își ia rămas bun de la ea, scrie redacția.ro

A pregătit fiecare aspect al ceremoniei, s-a îmbrăcat în rochie albă. A cumpărat sicriu, flori și s-a machiat ca să pară totul cât mai real. Doar câteva rude apropiate au știut adevărul și au ajutat-o să pună la cale experimentul nebunesc.

Caz fără precedent în lume! O femeie a născut în cosciug, la zece zile după ce a murit! Medicii sunt în șoc

Vera a avut parte de o surpriză

Cei invitați la înmormântare chiar au crezut că asistă la ceremonia de rămas bun. Ea a stat nemișcată în coșciug ore în șir. Așa a putut observa cum se comportă apropiații ei.

A fost surprinsă să observe că, la priveghi, o singură persoană a plâns cu adevărat. Era vorba despre cea mai bună prietenă a ei, Irene, cu care se cunoștea din copilărie. Restul participanților discutau diverse subiecte sau chiar râdeau lângă sicriu.

„Am invatat multe în urma acestui experiment, acum stiu cine îmi este cu adevarat prieten și cine nu. Nu a fost ușor, mi-a fost greu sa stau nemișcată, să nu mă dau de gol. Nu regret că am făcut acest lucru”, a spus ea, scrie aceeași sursă.

Recomandari