Antena Căutare

Caz terifiant. O tânără a decis să fie eutanasiată din cauza unei boli de care mulți suferă. Ce mesaj tulburător a transmis

O tânără din Olanda a decis să renunțe la viață după ce medicii i-au pus un diagnostic cumplit. Aceasta a apelat la eutanasiere și a transmis un mesaj în mediul online care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

Colaj tânără care a cerut să fie eutanasiată
O tânără a decis să fie eutanasiată din cauza unei boli de care mulți suferă. | Shutterstock

În vârstă de doar 28 de ani, Lauren Hoeve a ales să fie eutanasiată din cauza problemei de sănătate de care suferea. Pe data de 27 ianuarie, tânăra a postat pentru ultima oară un mesaj în mediul online pentru a le aduce zâmbetul pe buze urmăritorilor săi.

Din păcate, mesajul ei a stârnit multă tristețe și lacrimi în rândul internauților, majoritatea neînțelegând de ce a recurs la această soluție.

Citește și: A aflat că suferă de o boală rară și gravă după ce a privit mai atent o fotografie veche. Ce a îngrijorat-o

Tânără care suferea de sindromul oboselii cronice a decis să fie eutanasiată

Boala de care suferea Lauren este o boală comună, de care suferă de fapt o mare parte dintre oameni. Cu toate acestea, tânăra nu a văzut o altă soluție pentru această problemă așa că le-a cerut medicilor să o eutanasieze pentru a scăpa de chin.

Olandeza se confrunta cu o afecțiune ce poartă denumirea de encefalomielită mialgică sau de sindromul oboselii cronice. De-a lungul timpului, Lauren a împărtășit cu urmăritorii săi cum evoluează boala, iar atunci când nu a mai putut să o gestioneze, a transmis urmăritorilor săi un mesaj tulburător.

Pe data de 27 ianuarie, Lauren a postat pe platforma X (fostul Tweeter) ultimul său mesaj prin care și-a dorit să își ia rămas bun de la toți urmăritorii săi:

„Acesta va fi ultimul meu tweet. Mulțumesc pentru dragostea arătată tuturor. Mă voi odihni puțin și voi fi alături de cei dragi. Bucurați-vă de un ultim meme morbid de la mine”, a precizat tânăra în descrierea unei imagini cu un copil ce poartă ochelari de soare și care ține degetul ridicat în semn de „ok” în timp ce un medic îi răspunde cu același gest. Pe imagine este scris următorul text: Eu fiind eutanasiată”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Dan Ciotoi, diagnostic crunt! Artistul a fost operat atât în decembrie, cât și în ianuarie: „Mi-a salvat viața în ultima clipă”

Imaginea pe care a postat-o a strâns multe reacții, iar cei care au urmărit-o de-a lungul călătoriei sale i-au transmis cele mai bune gânduri:

„Să ai câteva ore frumoase”

„Să-ți găsești liniștea”

„Bună, dragă Lauren. Să ai ore pline de dragoste până la final. Îți mulțumim din nou pentru tot ce ai făcut pentru comunitatea noastră”

Totodată, olandeza a postat și pe blogul ei un alt text prin care i-a înduioșat pe fani:

„Vreau să vă împărtășesc câteva lucruri pe care le-am învățat în viață, sfaturi pe care mi-ar fi plăcut să le aud la un moment dat. Fă ce vrei cu ele, eu doar le rostesc... Nu-ți fie frică să fii vulnerabil, investește într-o saltea și o pernă bună, fii tu însuți și ține un jurnal”

Citește și: Augustin Viziru, schimbat după moartea tatălui său. „Din copilul rebel, am devenit bărbat”

Părinții tinerei i-au ținut la curent pe urmăritorii acesteia și au transmis mesajul de mai jos:

„Lauren a murit liniștită la ora 13.55 în prezența părinților ei Leonie și Peter și a prietenului ei cel mai bun, Lau. Vrem să vă mulțumim pentru compasiune și sprijin — Leonie, Peter și Lau”

O femeie și-a dat pantalonii jos într-un magazin și a „defilat” cu lenjeria intimă la vedere. Cineva a filmat totul... Femeia care nu poate purta bikini din cauza posteriorului uriaș. Cum arată corpul ei după nenumărate operații extreme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x