Antena Căutare

Cazul real al fetiței care are 19 ani, dar va arăta ca la 4 ani pentru totdeauna. Care este adevărul despre starea ei de sănătate

Tânăra este singura din lume care se confruntă cu această afecțiune rară, ceea ce înseamnă că va arăta mereu ca la vârsta de patru ani. Mama ei a dezvăluit care este cel mai mare pericol al condiției fiicei sale.

colaj foto Dannia Shabbir  fetita care la 19 ani arata ca la 4 ani Galerie
La 19 ani, Dannia arată ca la 4 ani și toți cei care o văd, scot imediat aparatele de fotografiat. Tânăra este singura care suferă de această afecțiune extrem de rară. | Profimedia

Când Dannia Shabbir a venit pe lume, în urmă cu 19 ani, medicii au observat încă de la început că că era mai mică decât un nou născut, avea o temperatură a corpului mai scăzută și de asemenea, un nivel scăzut de zahăr din sânge. Cu toate acestea, ea a fost etichetată doar ca ​​„arătând amuzant”, înainte ca părinții ei să afle că micuța lor suferă de un fenomenul genetic extrem de rar – care a fost înregistrat doar la trei băieți, de-a lungul timpului, potrivit The Mirror.

De ce afecțiune suferă Dannia Shabbir, tânăra în vârstă de 19 ani care arată ca la 4 ani. Cum arată aceasta

A fi diferit este, cu adevărat, o superputere, iar această familie unică știe exact cum e să ieși în evidență. Fiica lor este singura femeie din lume care s-a născut cu o translocație a cromozomilor - o afecțiune genetică rară, care înseamnă că va arăta mereu în vârstă de patru ani.

În ciuda provocărilor legate de faptul că nu poate vorbi și de a cântărește doar 17 kilograme la varsta de 19 ani, aceasta este adolescentă foarte fericită, spune mama ei.

Femeia, în vârstă de 56 de ani, a mai adăugat că „așa a făcut-o Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, e atât de fericită tot timpul și iubește oamenii mai mult decât jucăriile”

„Specialiștii au făcut o mulțime de teste genetice după ce ea a venit pe lume și medicii au descoperit că suferă de translocația cromozomilor în cromozomul 20. Au spus că au fost raportate doar patru cazuri cazuri, la nivel global, toți fiin băieți și ea a fost prima fată. Băieții nu au supraviețuit și încă nu știm ce se va întâmpla cu Dannia”, a mai adăugat mama ei, Aleisha.

Aceasta și-a mai amintit atunci când geneticienii au venit pentru prima oară să se uite la fiica ei și să investigheze problema, au spus: „Ooh, nu-i așa că arată amuzant?” - ceea ce a lăsat-o fără cuvinte”.

Citește și: Cazul real al fetiței care a ajuns să cântărească 220 de kilograme la doar 7 ani. Mulți ani a consumat 10.000 de calorii zilnic

De atunci, întreaga familia a fost nevoită să se obișnuiască cu noul stil de viață, deși de-a lungul timpului, cu toții au primit jigniri de la străini care nu le cunosc povestea. Mai mult, faptul că scaunul ei cu rotile este asemăntor cu un cărucior de copil, ei sunt adesea apostrofați pentru că parchează pe locurile pentru persoane cu dizabilități.

„În public, oamenii nu știu ce este în neregulă cu ea – ea are un handicap grav și nu poate merge, are o insignă albastră”, a mai spus Aleisha.

De asemenea, femeia a povestit un alt eveniment care a întristat-o profund. Mama fetiței și-a amintit că, la un moment dat, ele au fost dat jos dintr-un avion pentru că personalul nu a știut că să le ajute.

„Am fost dați afară dintr-un zbor către Maroc din cauza dimensiunii ei – a fost cu adevărat îngrozitor și extrem de jenant”, a explicat Aleisha. „Am sunat înainte și i-am explicat că avem o scrisoare de la consultantul ei în care spunea că nu poate să stea singură pe un scaun de avion și că ar trebui să stea în poala mea.

Apoi au decis că, din cauza vârstei ei, nu putea să stea în brațe și trebuia să-i cumpărăm un loc - dar nu ne-ar putea vinde un loc, deoarece din punct de vedere fizic, era considerată prea mică pentru a sta în el”, a dezvăluit ea.

În ciuda multiplelor probleme, părinții ei își iau fiica peste tot, însă preferă locurile. Având în vedere că temperatura ei este mai mică decât ar fi normal pentru vârsta ei, adolescenta se simte mult mai bine în locuri cu temperaturi ridicate.

Citește și: Un bărbat de meserie asistent maternal a luat în grijă o fetiță de 6 ani. Într-o zi, fata i-a dat un bilet cu un mesaj neașteptat

Un bărbat s-a mutat într-un apartament și credea că e singur, până a auzit zgomote. Ce se afla în locuință... Plaja din Europa văzută drept „cel mai rău loc de pe pământ”. De ce turiștii sunt avertizați să nu meargă acolo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x