Antena Căutare

Ce a comandat un băiețel, Christian King, fără știrea părinților când a avut pe mână telefonul tatălui. „Ne-a stat inima în loc”

Christian King și-a surprins întreaga familie. El a cheltuit o sumă uriașă odată ce a avut pe mână telefonul tatălui. Iată ce a comandat copilul, în avans de ziua lui.

Ce a comandat un băiețel, Christian King, fără știrea părinților când a avut pe mână telefonul tatălui. „Ne-a stat inima în loc”
Ce a comandat un băiețel, Christian King, fără știrea părinților când a avut pe mână telefonul tatălui. „Ne-a stat inima în loc” | Shutterstock

The Guardian a relatat povestea micuțului Christian, în vârstă de patru ani, care a făcut o năzbâtie memorabilă în apropierea zilei lui de naștere.

Ce a comandat de pe telefon băiețelul, de ziua lui de naștere, fără știrea părinților

Christian King are patru ani și provine din Sydney, Australia. În apropierea zilei lui de naștere, el a decis să se ospăteze și să se „cinstească”. El a cumpărat, printr-o aplicație online instalată pe telefonul tatălui, mai multe prăjituri, inclusiv un tort personalizat, precum și cel puțin opt găletușe cu înghețată, numai cu aromele lui preferate.

Tatăl copilului, Kris King, îi dăduse lui Christian telefonul ca să-l țină ocupat, în timp ce sora lui juca fotbal. La un moment dat, băiețelul i-a spus tatălui că „ceva e pe drum”, dar acesta nu a avut idee la ce se referă și nici nu l-a crezut. Asta până când un curier de la UberEats i-a sunat pe părinți și i-a anunțat că au sosit cutiile cu produsele comandate.

Micuţul a stabilit ca adresă de livrare Stația de Pompieri Newton din Sydney, unde tatăl lui lucrează ca pompier, așa că părintele a fost nevoit să conducă până acolo pentru a ridica și plăti comanda surpriză.

Cum au reacționat părinții băiețelului când au văzut cât costă comanda cu dulciuri făcută de copil. Tatăl: „Ne-a stat inima”

Vorbind despre momentul în care și-a dat seama ce s-a întâmplat, tatăl băiatului a declarat: „Prima dată, am crezut că este vorba de 139 de dolari, dar apoi m-am uitat la bon şi costa 1.139 de dolari, de fapt. Aproape că am făcut un atac de cord”.

Citește și: Băiețelul care suferă de sindromul "părului de nepieptănat". Cum arată acum și ce au spus medicii când l-au văzut

Tatăl a adăugat: „Mi-a spus ulterior că și-a comandat un întreg tort doar pentru el, de ziua lui de naștere, și nu mi-a venit să cred. În primul rând îmi ieșeau aburi din urechi, țipându-i numele pe stradă”.

Tatăl copilului a mai spus că abia luna viitoare, în ianuarie, este ziua băiatului, de fapt, așa că micuțul a vrut să se asigure că are totul gata din timp. Furnizorul de produse a fost de acord să ramburseze comanda masivă de dulciuri, atunci când Kris și soția lui le-au explicat situația.

Supărat în primă instanță, tatăl i-a spus fiului că n-o să mai primească anul acesta cadouri din cauza faptului că a fost neastâmpărat, însă după ce reprezentanții UberEats au spus că vor rambursa banii, Moș Crăciun o să vină până la urmă și la băiețeii năzdrăvani, așa cum a fost și micuțul Christian.

Ce se întâmplă dacă bagi boabe de strugure în cuptorul cu microunde. Filmarea face senzație pe internet... A mers să-și mărească buzele, însă experiența s-a transformat în coșmarul ei. Cum arată cu buzele ”duble”: ”Zici că sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x