Căutare Live

Băiețelul care suferă de sindromul "părului de nepieptănat". Cum arată acum și ce au spus medicii când l-au văzut

Finn Scott, un băiețel de doar câteva luni, i-a uimit pe părinții săi atunci când a început să îi crească părul. Mama lui a observat că ceva nu e în regulă.

Finn Scott, un băiețel de doar câteva luni, i-a uimit pe părinții săi atunci când a început să îi crească părul. Mama lui a observat că ceva nu e în regulă.

Profimedia

Băiețelul suferă de o boală genetică rară numită Uncombable Hair Syndrome, ceea ce înseamnă că părul lui nu poate fi pieptănat niciodată. Această boală rară afectează doar 100 de oameni în lume. Copiii care suferă de acest sindrom au părul blond și se pare că așa le rămâne toată viață, potrivit The West.

Părul lui creștea în toate direcțiile, nu era nici drept, dar nici creț și părea că este mereu electrizat.

Natalie Scott, mama lui Finn, a rămas fără cuvinte pentru că nu știa ce să îi facă micuțului atunci când îi făcea baie.

Băiețelul al cărui păr nu poate fi pieptănat niciodată

“Nu știam dacă va avea păr creț, dar pe măsură ce i-a crescut, a devenit foarte electrizat și adunat, ca și când ar fi avut păr afro”, spune mama băiețelului îngrijorată.

Vezi cum arată băiețelul AICI.

Atunci când ies cu băiețelul lor în parc, cel mic atrage atenția tuturor cu look-ul lui complet neașteptat. Un necunoscut le-a spus lui Natalie și Dan că băiețelul lor ar putea suferi de acest sindrom după ce a văzut ce fel de păr are Finn.

Citește și: El e tânărul care nu are pic de grăsime în corp, indiferent ce ar mânca. Toți se uită ciudat la el când îl văd. Cum arată

“Oamenii ne opresc mereu să ne întrebe despre părul lui. Și mereu le zicem că știm deja că are un păr ciufulit”, a spus tatăl lui Finn.

După ce au aflat despre acest sindrom rar, părinții au început să citească mai mult despre asta. Ei au studiat tot ce se știe despre sindrom și au alfat că există doar 100 de cazuri în lume. Printre personalitățile care au suferit de acest sindrom se află și Albert Einstein.

Nimeni din familia Scott nu suferă de această boală genetică rară, dar se pare că micuțul Finn a dezvoltat boala pentru că părinții lui aveau genele care duc la dezvoltarea ei.

Care a fost reacția părinților lui Finn Scott

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

“Am rămas surprinși când am aflat că e o boală pe bune și am fost și puțin îngrijorați pentru că e vorba de o mutație genetică”, a spus Natalie, mama lui Finn.

Primii medici la care au fost cu băiețelul lor nici măcar nu auziseră de această boală rară. Informațiile pe care mama lui Finn le-a adunat au fost majoritatea de pe Facebook, dintr-un grup de părinți care au copii ce suferă de acest sindrom.

Citește și: Ce e creatura care seamănă cu un „cheeseburger cu dinți”. Bărbatul care a găsit-o a mai descoperit și alte „ciudățenii”

“Din ce am aflat acolo, se poate schimba când ajunge la pubertate, adică nu va mai fi așa de electrizat și ciufulit tot timpul. Nu va dispărea cu totul”, a mai spus mama micuțului.

După ce a încercat mai multe produse pentru păr menite să o ajute să îi descâlcească podoaba capilară a fiului ei, Natalie a decis să renunțe și să îi lasă părul mare lui Finn.

“Am încercat tot felul de balsamuri de păr, am încercat să îi udăm părul și să îl pieptănăm apoi, dar în 5 minute I se ridica la loc”, a mai spus mama îngrijorată.

Medicii i-au asigurat pe părinții lui Finn că micuțul lor este perfect sănătos, chiar dacă suferă de acest sindrom ciudat.

Ce e creatura care seamănă cu un „cheeseburger cu dinți”. Bărbatul care a găsit-o a mai descoperit și alte „ciudățenii”... Un tânăr a mers în club, dar când a ajuns acolo toți l-au privit ciudat și au fugit de el. Ce i-a apărut pe față...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri