Antena Căutare

Ce a pățit un tânăr într-o sală de sport din Cluj. A crezut că nu vede bine când a intrat în vestiar

Un bărbat a povestit situația penibilă în care a fost pus după un antrenament la o sală de fitness din Cluj-Napoca. Acesta a dezvăluit ce a pățit când a vrut să își schimbe echipamentul.

Clujeanul și-a terminat antrenamentul și a mers în vestiar cu gândul de a se schimba. Nu era prima dată când frecventa sala de fitness, dar prima oară când a fost nevoit să se confrunte cu așa ceva.

Incidentul i-a lăsat un gust amar și a povestit totul pe rețelele de socializare. Iată ce a putut să pățească.

Citește și: Ea este românca care s-a căsătorit cu propria persoană. Ceremonia a fost una tradițională

Ce a pățit un tânăr într-o sală de sport din Cluj

După ce și-a terminat antrenamentul, bărbatul a mers în vestiar pentru a se schimba. A avut o surpriză neplăcută când a început să-și pună hainele de stradă pentru că perechea de încălțări nu mai era.

Acesta este ferm convins că cineva i-a furat încălțămintea, însă nu exclude nici posibilitatea ca cineva să o fi luat din greșeală.

„Bună tuturor, vreau să împărtășesc cu voi o experiență foarte urâtă ce mi s-a întâmplat astăzi la *nume sală*. Am intrat astăzi în sală la ora 12:50, după ce mi-am terminat antrenamentul la ora 14:39, am intrat în vestiar să mă schimb și supriză! Mi-au dispărut adidașii.

Citește și: Ea e pensionara care sfidează bătrânețea cu trupul de invidiat. Care sunt cele două reguli de aur pentru a arăta așa de bine

Nu este vorba de banii dați pe produs, ci despre gest, n-am crezut vreodată că în 2023 se fură adidași. Dacă ești pe grup îți doresc să îi porți sănătos. Dar dacă ți-au plăcut așa de mult puteai să vii la mine să mi-i ceri. Ți-i dădeam cu drag!”, a transmis clujeanul pe Grupul Trăiesc în Mănăștur.

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Ea este românca care s-a căsătorit cu propria persoană. Ceremonia a fost una tradițională... Iluzie optică virală. Ai ochi de șoim dacă găsești numărul 218 ascuns printre 278...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x