Antena Căutare

Ce a putut să facă o cumnată miresei, chiar la nuntă. Imaginile au devenit virale

Cumnata unei mirese a reușit să îi lase pe mulți cu gura căscată atunci când a arătat cum și-a făcut apariția la petrecerea de nuntă. Gestul femeii a stârnit un val puternic de reacții și mulți s-au mirat de ce a putut să facă sora mirelui. Imaginile au devenit virale.

imagine cu domnisoare de onoare in rochii scurte roz, la o nunta Galerie
Cumnata a încercat apoi să vândă rochia pe care a purtat-o la nunta fratelui său | sursa foto: Shutterstock

Femeia a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a decis să aleagă o ținută mai mult decât neobișnuită pentru nunta unde mireasă a fost chiar cumnata ei. Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind numeroase reacții.

Ce a putut să facă cumnata miresei, chiar la nuntă. Imaginile au devenit virale

Atunci când vine vorba despre o nuntă, toată lumea știe (indiferent de țară sau nationalitate), că rudele sau invitații nu trebuie să aleagă ținute ce „umbresc” mireasa. În ziua cea mare, orice femeie își dorește ca ochii tuturor să fie ațintiți asupra ei, motiv pentru care, de cele mai multe ori, elementul principal al unei nunți este chiar ținuta miresei.

Citește și: Cum s-a putut îmbrăca o soacră la nunta fiului ei. Mireasa a avut parte de o mare dezamăgire când a văzut-o

Totuși, nu de această părere a fost însă și cumnata unei tinere, care a ales să își facă apariția la eveniment într-o ținută cu totul și cu totul neobișnuită: o rochie pe care mulți au considerat-o chiar mai frumoasă decât una de mireasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După eveniment, tânăra a decis să vândă rochia pe internet și așa a ieșit la iveală povestea din spatele respectivei ținute. A pozat rochia și a menționat faptul că a purtat-o doar o singură data, la nunta cumnatei sale.

Citește și: Când a văzut ce au putut să îi facă fratele și cumnata chiar în ziua nunții, mireasa s-a enervat la culme. Ce lecție le-a dat

Când au văzut despre ce ținută este vorba, mulți au criticat-o pe cumnata miresei și au acuzat-o de faptul că a încercat să o pună în umbră pe aceasta, chiar în ziua nunții. Părerile au fost destul de împărțite și astfel a luat naștere o adevărată controversă în mediul online. Unii au spus că rochia e potrivită doar pentru o mireasă, în timp ce alții au spus că alegerea pe care a făcut-o cumnata miresei nu este una chiar atât de îndrăzneață.

„Primul gând pe care l-am avut atunci când am văzut poza a fost că e o rochie superbă de mireasă”, „Aceasta chiar este o alegere interesantă de ținută pentru o nuntă. Îmi imaginez că mireasa n-a fost tocmai încântată”, „Poate chair s-a potrivit cu tema aleasă de mireasă pentru nuntă, nu avem de unde să știm”, iată doar o parte din comentariile internauților, arată cei de la mirror.co.uk.

Imaginile cu rochia pusă la vânzare de femeie au devenit virale și au făcut rapid înconjurul lumii.

Un băiat avea mâncărime de piele și mama lui a crezut că e doar o alergie. Medicii i-au pus un diagnostic grav... El e bărbatul care a vrut să semene cu „diavolul în carne și oase”. Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o pentru implantul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x