Antena Căutare

Ce a putut să facă o soacră, chiar înainte de nunta fiului său. Viitoarea mireasă a fost cea care a povestit totul

O mireasă a dezvăluit ce a putut să îi facă soacra, chiar cu puțin timp înainte de nuntă. Iniția, femeia a crezut că mama mirelui doar glumește, dar apoi a înțeles că intențiile sale sunt cât se poate de reale.

imagine cu mire si mireasa la nunta in biserica Galerie
Mireasa a fost cea care a dezvăluit ce a putut face soacra | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o mireasă, cu puțin timp înainte de nuntă. Soacra tinerei a decis să facă un gest cu totul și cu totul neașteptat, chiar înainte de nuntă. Viitoarea mireasă a fost atât de supărată de cele descoperite încât și-a luat inima în dinți și a povestit totul în mediul online.

Ce a putut să facă o soacră, chiar cu puțin timp înainte de nuntă. Mireasa a fost cea care a dezvăluit totul

Încă din cele mai vechi timpuri se spune că între soacră și noră există, de cele mai multe ori, o anumită relație tensionată, ce se naște din diferite motive. Un moment în care aceste tensiuni se pot amplifica este atunci când vine momentul organizării nunții.

De acest lucru s-a convins și o viitoare mireasă, care a trecut prin momente greu de imaginat înainte cu puțin timp de nuntă, totul din cauza soacrei sale. Tânăra și-a luat inima în dinți și a povestit totul pe o celebră platformă de internet. Întâmplarea a devenit virală și a stârnit numeroase reacții.

Viitoarea mireasă a dezvăluit faptul că soacra a anunțat-o faptul că va purta tot o rochie de mireasă în ziua cea mare. Atunci când a confruntat-o și a încercat să îi explice cât de nepotrivit este gestul său, soacra a spus că nici nu vrea să audă de așa ceva. Supărată, mireasa a dezvăluit că știe sigur că soacra face totul ca să strice relația cu partenerul ei.

„Știu sigur că nu vrea să fiu cu fiul ei și că vrea să ne despartă, tocmai de asta recurge la un asemenea gest. Mai mult decât atât, m-a pus să cumpăr rochia de la o colegă de serviciu, care ulterior a și divorțat. Nu am mai vorbit despre subiect și acum aflu că și-a comandat rochia de mireasă”, a dezvăluit mireasa pe Reddit, încercând totodată să ceară părerea internauților pentru a afla dacă ea exagerează sau nu, au informat cei de la mirror.co.uk.

„Face totul ca să atragă atenția. Am văzut odată cum chiar mama miresei a purtat rochie albă, însă tânăra n-a avut curajul să își oprească mama”, „Spune-i partenerului tău să disucte ea. Dacă are obiceiul să se poarte urât cu tine, atunci poate că a venit momentul ca fiul ei să îi arate cât de mult greșește”, iată doar o parte dintre reacțiile primite de la internauți.

Ce este creatura uriașa din adâncuri, ieșită acum la suprafață. Proprietățile ei unice i-au speriat pe scafandrii | VIDE... Ce se întâmplă dacă mănânci ouă expirate. Ce arată termenul de valabilitate, de fapt. Cum îți dai seama dacă alimentul e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x