Antena Căutare

Ce a putut să facă un român în grădina lui de bloc. Trecătorii s-au apropiat ca să vadă „minunea” cu ochii lor

Un român a reușit să îi lase pe trecători fără cuvinte atunci când toți au putut descoperi ce a făcut omul în grădina blocului său. Cineva a pozat totul.

imagine cu un bloc din romania Galerie
Un român a reușit să facă senzație pe strada lui după ce și-a amenajat în grădina blocului ceva neobișnuit | sursa foto: Shutterstock

Este un lucru deja cunoscut faptul că românii sunt extrem de inventivi și acest lucru l-a demonstrate și un bărbat din România, care a decis să rupă tiparele și să transforme grădina blocului în cel mai neașteptat mod posibil. Trecătorii s-au mirat de cele descoperite și au pozat totul, ca să arate „minunea”.

Ce a putut să facă un român în grădina lui de bloc. Trecătorii s-au apropiat ca să vadă „minunea” cu ochii lor

Grădinile de bloc pot fi uneori adevărate oglinzi pentru locatorii unui bloc. Unele sunt neglijate și cuprind doar iarbă sau pământ, altele sunt adevărate „spectacole” vizuale pentru trecători.

Citește și: Ce a putut să facă un român în grădina lui de bloc. Trecătorii s-au apropiat să se uite mai bine. Ce au descoperit

Un român a reușit să facă senzație pe strada lui după ce și-a amenajat în grădina blocului ceva cu totul și cu totul neașteptat. Omul a pus o fântână dni lemn, numeroase ghivece cu flori, berze, păsări flamingo și alte figurinte de grădină. Dar poate că cee ace i-a uimit cu adevărat pe trecători au fost manechinele îmbrăcate, care păreau să facă parte din „instalația artistică” a bărbatului. Oamenii au făcut cohii mari și s-au apropiat să vadă „minunea” cu ochii lor.

„Îți trebuie un sat sp crești un copil, varianta pe ciuperci”, a comentat unul dintre internauți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea a stârnit numeroase reacții și nu puțini au fost cei care s-au amuzat și s-au întrebat dacă manechinele au rolul de-a ține păsările la distanță sau dacă așa a fost viziunea „artistului”.

Un caz similar s-a întâmplat în Drumul Taberei. Un cetățean din București și-a lăsat mască toți vecinii atunci când a început să își monteze camere de supraveghere la una dintre ferestrele apartamentului său. Totuși, n-a durat mult și sub pervaz au apărut și alte camere. În prezent, persoana respectivă are opt camere de filmat. Nu se știe dacă îi aparțin doar lui sau sunt folosite și de către administrația blocului respectiv din cartierul Drumul Taberei, din București.

Un lucru e cert: trecătorii s-au mirat din plin și cineva chiar a decis să fotografieze totul. Poza a fost ulterior publicată pe Instagram și a făcut senzație.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară: „sediul NATO din Bucuresti”, „Sa nu se fure zambilele, ghioceii”, „Poți să vii liniștit din laterală sau deasupra 👍”, „Administratia privește”, „garsoniera cu vedere in tot cartierul”, „Asa e cand nu ai babe”, „Ce ghivece mai sunt si alea?! 🤔🤣”, „Drumul taberei. Valea Ialomitei”, iată doar o parte dintre reacțiile internauților.

O femeie a dezvăluit faptul că, după ce sora ei a murit, mama ei a pus-o să se mărite cu soțul acesteia și să crească și... Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x