Antena Căutare

Ce a putut să facă un român în grădina lui de bloc. Trecătorii s-au apropiat să se uite mai bine. Ce au descoperit

Trecătorii de pe o stradă din București au făcut ochii mari și s-au apropiat să se uite mai bine atunci când au văzut ce a putut să facă un român în grădina blocului.

colaj foto cu un bloc si poza cu gradina blocului unde s-a observat detaliul neobișnuit Galerie
Trecătorii s-au oprit să vadă mai atent ce a putut să își facă un român în grădina blocului | sursa foto: Shutterstock/ antena1

Este un lucru deja cunoscut faptul că românii sunt extrem de inventivi și acest lucru l-a demonstrate și un bărbat din București, care și-a transformat grădina în cel mai neașteptat mod posibil. Trecătorii de pe respective stradă s-au oprit ca să vadă mai bine „minunea”.

Ce a putut să facă un român în grădina lui de bloc. Trecătorii s-au apropiat să se uite mai bine

Recent, în grădina unui bloc din București, de pe Bulevardul Ghica Tei, câțiva trecători au făcut ochii mari atunci când au văzut ce grădină colorată există la parterul unui bloc.

Practic, din capacele colectate de la sticlele de plastic, omul a construit floricele pe pereții blocului, ca să dea un plus de culoare locului. Pe lângă alte decorațiuni și flori, un anumit detaliu i-a lăsat mască pe trecători.

Citește și: FOTO | Ce a putut să facă un român în grădina lui de bloc. Trecătorii s-au apropiat ca să vadă „minunea” cu ochii lor

Agățată de creanga unui copac este o colivie metalică și nu puțini au fost cei care s-au apropiat să vadă ce e înăuntru. Acolo, stând pe un leagăn, părea să fie o pasăre. Curioșii au încercat să își dea seama dacă pasărea este reală sau nu. Ulterior, cei care au realizat că e vorba despre un simplu obiect s-au amuzat copios și au apreciat modul în care omul din București a aranjat respectiva grădină de bloc.

Urmărește imaginile din galeria foto de mai sus ca să descoperi cum arată grădina blocului respectiv din București.

Ce a putut să își facă la geamul apartamentului un român din cartierul Drumul Taberei, din București. Imaginile au devenit virale

Un caz similar s-a întâmplat în Drumul Taberei. Un cetățean din București și-a lăsat mască toți vecinii atunci când a început să își monteze camere de supraveghere la una dintre ferestrele apartamentului său. Totuși, n-a durat mult și sub pervaz au apărut și alte camere. În prezent, persoana respectivă are opt camere de filmat. Nu se știe dacă îi aparțin doar lui sau sunt folosite și de către administrația blocului respectiv din cartierul Drumul Taberei, din București.

Un lucru e cert: trecătorii s-au mirat din plin și cineva chiar a decis să fotografieze totul. Poza a fost ulterior publicată pe Instagram și a făcut senzație.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară: „sediul NATO din Bucuresti”, „Sa nu se fure zambilele, ghioceii”, „Poți să vii liniștit din laterală sau deasupra 👍”, „Administratia privește”, „garsoniera cu vedere in tot cartierul”, „Asa e cand nu ai babe”, „Ce ghivece mai sunt si alea?! 🤔🤣”, „Drumul taberei. Valea Ialomitei”, iată doar o parte dintre reacțiile internauților.

Atenție la paracetamol! Medicul Tudor Ciuhodaru, avertisment pentru populație. O tânără de 33 de ani a ajuns în stare cr... Rezultate Loto azi, 4 aprilie 2024. Numerele câștigătoare joi, 4.04, la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc P...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x