Antena Căutare

Ce a putut să găsească un bărbat în cutia cu jucării a copiilor. A apelat imediat la autorități

Un cuplu din Australia a avut parte de un moment dificil. Doi părinți au observat ceva mișcându-se în cutia cu jucării a copiilor lor și au apelat imediat la autorități când și-au dat seama despre ce era vorba.

Cutie cu jucării
O familie din Australia a descoperit un șarpe în cutia cu jucării a copiilor | Facebook

În cutia cu jucării din locuința unei familii australiene se infiltrase un șarpe veninos, foarte periculos. Din fericire, membrii familiei au sesizat la timp mișcările din cutia cu jucării și au apelat la un specialist care se ocupă de prinderea șerpilor. Nimeni nu a pățit nimic, iar șarpele a fost dus în mediul său natural.

Un specialist care se ocupă cu prinderea șerpilor a fost chemat la o casă din Queensland Sunshine Coast la începutul acestei luni, după ce o familie a văzut un șarpe într-o cutie cu jucării, relatează Daily Mail.

Specialistul ajuns la locuința familiei care a inițiat apelul s-a filmat folosind un cârlig pentru a scotoci în cutia cu jucării până ce a dat de șarpele brun. Deranjat de cârligul bărbatului, șarpele brun a început să se miște agresiv.

Citește și: Și-a întins hainele la uscat și la scurt timp a găsit un mesaj printre ele. Ce scria pe biletul lăsat de un vecin nervos

Momentul în care un șarpe se mișcă într-o cutie cu jucării, în Australia

„De aceea trebuie să folosim un cârlig, este un șarpe brun, veninos”, a explicat bărbatul.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, pentru că specialistul a știut cum să gestioneze problema și să prindă șarpele.

Familia a făcut bine că a apelat la autorități.

Șarpele brun este al doilea cel mai veninos șarpe de uscat din lume și. Această specie cauzează cele mai multe morți de mușcături de șarpe în Australia în fiecare an.

Neurotoxinele cu acțiune rapidă din veninul său pot provoca moartea victimei în câteva minute, dacă nu sunt tratate imediat cu substanțe antivenin.

Citește și: Un tânăr călătorea cu avionul atunci când a văzut ceva bizar lângă bagaj. S-a speriat când a descoperit despre ce este vorba

Reprezentanții paginii de Facebook ai instituției care se ocupă de prinderea șerpilor din Sunshine Coast au publicat imaginile cu șarpele aflat în cutia cu jucării:

„Justin s-a aflat recent o misiune într-o casă unde a avut de-a face cu un șarpe brun, veninos, ascuns în cutia de jucării pentru copii. Când a sosit Justin, a ales să mute jucăriile cu un cârlig și a fost inspirat că și-a luat o astfel de măsură preventivă... Sub jucăriile pentru copii era un șarpe veninos de peste 60 de centimetri”, se arată în dreptul videoclipului publicat pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Australia se întâmplă frecvent ca șerpii să intre în locuințele oamenilor, așa că meseria de „prinzător de șerpi” este una adesea întâlnită. De-a lungul timpului în presa intrnațională au apărut tot felul de experiențe povestie sau chiar filmate de loclnicii care au găsit șerpi în cele mai neașteptate locuri.

Anul trecut, o tânără din Australia a găsit un șarpe chiar pe raftul unui supermarket.

Autorităţile din SUA analizează posibila autorizare a unei a patra doze de vaccin pentru Covid-19, în toamnă... Pixie Jacenko are 10 ani și e milionară. Cu ce se ocupă fetița și cum e posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x