Antena Căutare

Un tânăr călătorea cu avionul atunci când a văzut ceva bizar lângă bagaj. S-a speriat când a descoperit despre ce este vorba

Un bărbat se afla în avion atunci când a observat ceva bizar în  în compartimentul de deasupra capului, acolo unde se pun bagajele. Când a descoperit  despre ce este vorba, piloții au aterizat de urgență!

barbat umbland la bagajul de mana din avion Galerie
Când a descoperit despre ce este vorba, tânărul a tras o sperietură de zile mari | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este inedita situație prin care a trecut un tânăr care s-a urcat la bordul unui avion ce pleca din Kuala Lumpur, având destinație Tawau (Malaezia). La un moment dat, chiar în timpul zborului, bărbatul a observat ceva complet neaștepta, ce i-a dat o sperietură de proporții.

Un bărbat călătorea cu avionul atunci când a făcut o descoperire complet neașteptată

Incidentul s-a petrecut în data de 10 februarie, atunci când un avion a decolat din capitala Kuala Lumpur, având drept destinație orașul Tawau din Malaezia. La un moment dat, chiar în timpul zborului, un tânăr a observat că ceva se mișcă în dreptul compartimentului de bagaje, aflat deasupra turiștilor. Când a privit mai atent, omul a făcut o descoperire complet neașteptată, ce l-a speriat din plin.

Citește și: O femeie a vrut să meargă la baie, dar când a deschis ușa a încremenit. Peste ce a dat

Practic, un șarpe a fost văzut târându-se liniștit prin dreptul luminilor din respectivul compartiment de bagaje. Fără să mai stea pe gânduri, pasagerul a pus imediat mâna pe telefon și a filmat imediat reptila, anunțând totodată echipajul de la bordul avionului de neplăcutul incident.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, multe dintre persoanele zborului respectiv s-au speriat. Piloții au decis că este cazul să aterizeze de urgență, pentru ca specialiștii în materie de prins reptile să intervină rapid și pentru a se putea evita orice posibil incident neplăcut. Avionul a aterizat în orașul Kuching și pasagerii au fost evacuați de urgență. Aceștia au ajuns la destinația inițială (Tawau) cu ajutorul unui alt avion.

Citește și: O femeie a vrut să se încalțe, dar a observat ceva straniu în pantof! Când a privit mai atent s-a speriat. Peste ce a dat

Nu este ceva nou ca un șarpe să se strecoare într-o aeronavă, însă astfel de incidente sunt destul derare.

„Este un incident destul de rar și se poate întâmpla cu orice avion, din când în când. Totuși, siguranța pasagerilor și a angajaților noștri este o prioritate pentru noi”, a dezvăluit un representant al companiei aeriene în avionul căreia s-a descoperit șarpele, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Nu se știe exact cum s-a strecurat reptila în avion, dar cu siguranță incidentul a uimit oameni din întreaga lume. Clipul video publicat de tânăr pe TikTok a adunat milioane de vizualizări și numeroase comentarii.

Te-ar putea interesa și asta: Gigi Becali a pierdut un nou proces. Suma uriașă pe care trebuie să o plătească

Cum arată “cei mai prematuri gemeni” născuți vreodată.Micuții s-au născut la 22 săptămâni și nu li s-au dat șanse de sup... O tânără a mers la întâlnire cu un bărbat, dar când a urcat în mașina lui a făcut o descoperire uriașă. A filmat ce a de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x