Antena Căutare

Ce a putut să poarte o soacră la nunta fiicei sale. Mirele s-a supărat atât de tare încât a plecat în timpul evenimentului

După ce soacra lui a refuzat să se schimbe, mirele a ales să își petreacă noaptea nunții departe de proaspăta soție. Iată ce anume l-a deranjat atât de tare pe bărbat!

Mirele a apelat la platforma Reddit pentru a-și împărtăși necazul, dar și pentru a le cere opinia internauților. Cei mai mulți i-au dat dreptate și au fost de părere că mai bine cerea divorțul.

Citește și: Un cuplu de miri a decis să servească la nuntă doar apă! De ce nu le oferă alte băuturi celor 150 de invitați

Un mire a plecat de la propria nuntă, după ce soacra a ales să își facă apariția în acest fel

Bărbatul a povestit că, după ce soacra lui a refuzat să să se schimbe, el și-a petrecut mare parte din seară afară, alături de câțiva membri din familia lui. El a explicat că în mod normal se înțelege excelent cu părinții partenerei sale, însă, în ziua nunții, problema a fost că soacra a purtat un parfum la care el a devenit alergic în mod neașteptat, potrivit mirror.co.uk.

Bărbatul susține că, la un moment, în timp ce își rosteau jurămintele, a început să lăcrimeze. Deși nu reușea să identifice mirosul, el s-a gândit că va putea să reziste cele 20 de minute. Însă, lucrurile au început să se înrăutățească în momentul în care soacra sa l-a îmbrățișat.

„Am avut mâncărimi la ochi, mâncărimi în gât și dureri de cap, toate amestecate.”, a spus el, citat de sursa menționată mai sus./„Soția mea m-a întrebat dacă sunt bine și i-am spus că parfumul mamei sale mă irită. Am luat niște medicamente pentru alergii, însă nu și-au făcut efectul.”, a mai adăugat el.

Momentul când au trebuit să stea la poze a fost oribil pentru mire. Cu toate că soția i-a cerut mamei sale să păstreze distanța, bărbatul continua să fie la fel de alergic.

„Parfumul acela a urmat-o ca un nor. Apoi, soția mea a rugat-o pe mama ei să încerce să își îndepărteze parfumul, dar soacra i-a spus că parfumul se afla imprimat inclusiv pe rochie. (...) Seara s-a încheiat cu soția mea petrecând noaptea nunții la casa părinților ei.”, a adăugat el, citat de mirror.co.uk.

Cum au comentat internauții

Cititorii de pe Reddit s-au grăbit să reacționeze și să îi susțină pe deplin decizia mirelui.

„Soacra ar fi trebuit să meargă să facă un duș și să se întoarcă cu haine curate. Sper că nu ai semnat încă actele de nuntă!”/„Dacă soacra mea mi-a dat cu bună știință o migrenă la propria nuntă și ar refuza să facă ceva pentru a ajuta, aș căuta actele de divorț imediat.”/„La nuntă este și mai ușor, pur și simplu rupeți formularul de căsătorie”/ „Soția lui i-a spus practic de ce parte va fi în viitor. Clar nu a lui!!”, au fost o parte dintre comentarii, citate de sursa menționată mai sus.

O tânără de 24 de ani se laudă că a dat lovitura cu o afacere „stupidă”. Cum reușește să câștige 500.000 de dolari pe lu... Ce a pățit un italian de 88 de ani, după ce a cunoscut o româncă de 34 de ani. Ce a putut să-i facă Mirela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x