Antena Căutare

Un cuplu de miri a decis să servească la nuntă doar apă! De ce nu le oferă alte băuturi celor 150 de invitați

Viitoarea mireasă i-a anunțat pe cei 150 de invitați că nu vor avea alte băuturi la nuntă decât apă. Reacțiile invitaților nu au întârziat să apară.

mireasă cu buchet de flori și mire ținând câte un pahar de apă în mână
Doi americani au decis să servească la nunta lor doar apă, fără alcool și fără vreun suc | Shutterstock

Mâncarea și băutura sunt printre cele mai importante aspecte în cadrul unei petreceri, ba mai importante dacă este vorba de o nuntă.

În cultura română, mirele și mireasa au constant în vedere confortul și plăcerile invitaților din ziua cea mare. Se pare că peste hotare cuplurile proaspăt căsătorite sunt, poate pe bună dreptate, un pic mai ”egoiste”.

Dacă românii nu ar putea concepe o petrecere fără alcool, potrivit unei surse, doi americani au decis să servească la nunta lor doar apă, fără alcool și fără vreun suc.

Aceștia au exclus și posibilitatea unor cocktailuri non-alcoolice. Astfel că invitații vor avea parte doar de apă filtrată și de mâncare, la care totuși nu renunță.

Citește și: Cât cere Mirela Vaida pentru a cânta la o nuntă. Atât trebuie să scoată mirii din buzunar dacă vor un show realizat de vedetă

De ce nu le oferă alte băuturi celor 150 de invitați

Cei doi americani au 150 de invitați la nunta lor, iar vestea că nu vor avea nimic altceva de băut decât apă i-a șocat și i-a nemulțumit pe mulți dintre ei.

Printre cei nemulțumiți se numără și părinții miresei și ai mirelui. Aceștia vin însoțiți de invitați și consideră că cei doi sunt nepoliticoși.

Mireasa a declarat că motivul pentru care au hotărât astfel este că ei nu beau alcool, ba mai mult nu beau nici suc. Astfel că nu sunt de acord să plătească pentru ceva ce nu vor consuma.

În acest mod, ei ar economisi o sumă considerabilă, dat fiind că alcoolul este de regulă scump la astfel de evenimente și trebuie să fie servit separat, aducând un alt cost suplimentar pentru persoana care servește.

Citește și: Simona Halep vinde casa din Snagov în care a locuit cu fostul soț. Ce preț uriaș cere pentru vila cu 9 camere și sală de fitness

Pe rețelele de socializare lumea s-a împărțit în două din cauza acestui subiect. Oamenii nu au întârziat să ofere soluții sau să-și dea cu părerea, însă mireasa a fost foarte clară și sinceră în ceea ce privește motivul deciziei lor.

„Sincer, asta nu are nicio legătură cu existența copiilor acolo, ci din cauza faptului că logodnicul meu și cu mine nu bem am luat decizia asta. Ba mai mult, bem doar apă. Rareori bem sifon, așa că de cele mai multe ori este doar apă cu sirop și, ocazional, lapte. Nici cafea nu bem.

Astfel că, evident, mâncarea va fi scumpă pentru atât de mulți oameni. Ne organizăm nunta astfel încât toată lumea să poată beneficia de o gamă largă de mâncare din care să aleagă, dar pentru băut va fi disponibilă doar apa.

Nu vrem să plătim pentru alcool sau sucuri, este doar o cheltuială suplimentară mare atunci când putem face doar apă filtrată la un cost MULT mai ieftin”, a mărturisit pe Reddit mireasa.

Citește și: (P) De ce trupa Hitlist poate fi cea mai bună alegere pentru ca nunta ta fie memorabilă?

Însă oamenii nu au fost convinși și au încercat să-i ofere alte soluții, ba chiar să-și impună propria perspectivă, punând în discuție calitatea miresei de ”gazdă”: „Știu că din punct de vedere tehnic ai putea avea dreptate, dar iată chestia cu nunțile, ceremonia de căsătorie este pentru tine și logodnicul tău. Nunta este pentru toți cei pe care i-ai invitat, este un eveniment pe care îl găzduiești, iar să nu oferi alte băuturi decât apă te face o gazdă proastă.”

FOTO. Aurora boreală, vizibilă pe cerul din România. Locurile din țară unde a fost observat fenomenul rar... Spune-mi ce mănânci ca să-ți spun cine ești. Testul care-ți va spune cine ești în funcție de ce preferi să mănânci la mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x