Antena Căutare

Ce a putut un bărbat să își facă în curtea casei sale! Toți vecinii au venit să vadă cu ochii lor „minunea”

Un bărbat și-a transformat grădina în cel mai neașteptat mod posibil. Vecinii au venit să vadă cu ochii lor „minunea” pe care și-a făcut-o omul în curte.

Galerie
Vecinii au fost uimiți de ceea ce a putut să își facă bărbatul în curtea casei | sursa foto: Profimedia

Atunci când locuiești la casă, grădina este unul dintre cele mai importante elemente de care trebuie să te ocupi, pentru a avea un cămin primitor. Un bărbat a decis să își transforme grădina în cel mai neașteptat mod posibil și puțini ar fi avut curajul să facă așa ceva. Chiar și vecinii au fost mirați când au venit ce a putut bărbatul sî își facă în curte.

Ce a putut un bărbat să își facă în curtea casei sale! Toți vecinii au venit să vadă cu ochii lor „minunea”

Se spune că grădina este ca o oglindă a hărniciei proprietarilor casei. Totuși, un bărbat a decis să reflecte prin grădina lui una dintre cele mai mari pasiuni ale sale.

După ce a adunat banii necesari pentru proiectul său îndrăzneț, omul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și convinge soția să îl lase să facă ce și-a propus. Și-a cumpărat materialele necesare și s-a apucat de treabă.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: A descoperit ceea ce părea a fi un picior în grădina din spatele casei. Când a dat bușteanul laoparte, femeia a rămas înmărmurită

Pe măsură ce zilele au trecut, grădina bărbatului s-a transformat în cel mai neașteptat mod posibil. Omul a cheltuit mai bine de 27.000 de lire sterline ca să își transforme curtea casei într-un adevărat Jurassic Park.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu numai că a cumpărat plante tropicale, dar a achiziționat și dinozauri din diferite specii, precum cei pe care îi vedem în parcurile tematice, au informat cei de la mirror.co.uk.

Citește și: Ce și-a permis un român să facă în grădina blocului său. Imaginea pare desprinsă dintr-un film de groază

Mark Kitchen a început să colecționeze dinozauri în urmă cu cinci ani. Azi, bărbatul în vârstă de 51 de ani a decis să își transforme curtea casei într-un adevărat paradis verde. Deși soția omului inițial nu a fost de acord cu ideea, ulterior aceasta i-a acceptat pasiunea puternică pentru dinozauri și astfel au ajuns să aibă în grădină inclusiv statueta unui T-Rex, de trei metri înălțime. Omul a cheltuit mai bine de 27.000 de lire sterline pe pasiunea lui pentru grădina cu dinozauri și chiar și vecinii au venit să vadă „minunea” cu ochii lor.

Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale. Britanicul este extrem de mândru de modul în care și-a transformat grădină și nu puțini au fost cei care au fost impresionați de aspectul curții acestuia.

Citește și: Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte

Lapte de cal în deserturi populare. Cât de sănătos este... Restaurantul care cere taxă pentru o farfurie goală! Cât a plătit un bărbat fiindcă a vrut să împartă aperitivul cu soți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x