Antena Căutare

Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata i-a plătit cu vârf și îndesat

Răzbunarea uriașă a vânzătoarei după ce clientul i-a aruncat cu cafea în față face a ajuns virală. Camerele de supravegheze au surprins întreg conflictul. De la ce a pornit totul.

colaj foto cu un barbat care arunca cu cafea intr-o femeie si o femeie care ii sparge parbrizul Galerie
Cum a reacționat vânzătoarea după ce bărbatul i-a aruncat cu cafea în față. Imaginile sunt virale | Capturi TikTok

O vânzătoare de la o cafenea a trăit una dintre cele mai urâte experiențe la locul de muncă. Deși bărbatul este un client fidel al cafenelei, acesta și-a ieșit din fire și a avut o reacție complet nelalocul ei față de barista. Nici tânăra nu s-a lăsat mai prejos și a reacționat imediat, iar conflictul a fost surprins de camerele de filmat.

Cum a reacționat vânzătoarea după ce bărbatul i-a aruncat cu cafea în față. Imaginile sunt virale | VIDEO

Totul a început atunci când bărbatul, care este un client fidel al locului, a comandat o cafea și o apă pentru care a avut de plătit un total de 22 de dolari. Emma i-a explicat că, de obicei, îi cere 20 de dolari, dar de data aceasta, el a insistat să plătească mai puțin.

„Nu ai dreptul să stabilești singur prețul", a declarat ea pentru Fox 13, citată de unilad.com.

„Nimeni nu te obligă să vii aici. Argumentul că nu a știut sau că a fost înșelat nu se susține. Prețurile sunt afișate”, a explicat ea.

Acest lucru a dus la o ceartă de zile mari, în care bărbatul a insistat că nu știa prețurile și a susținut că a fost păcălit.

Citește și: O chelneriță a primit un bacșis uriaș, dar nu se aștepta la cererea bizară a clientului. Ce a vrut în schimbul sumei de bani

Tânăra în vârstă de 23 de ani a dezvăluit că bărbatul a continuat să-i spună: „Nimeni nu-ți va simți lipsa”. De asemenea, el ar fi țipat la ea, a scuipat-o în timp ce încerca să forțeze fereastra ghișeului.

Nerovs, clientul a sfârșit prin a arunca cu băuturile sale în ea. Emma nu a stât prea mult pe gânduri și imediat a scos un ciocan de după tejghia și i-a spart prabrizul mașinii. Barista a sunat la poliție și a depus plângere pentru agresiune contravențională împotriva bărbatului.

Clientul are acum interdicție de a intra în standul de cafea al Emmei, însă ar putea să o acționeze în instanță pentru daunele aduse parbrizului său.

Cu toate acestea, tânăra, care servește cafea în costum de baie, nu este îngrijorată de posibilitatea de a apărea în fața unui judecător.

Ea a comentat: „De ce ar trebui să ne așteptăm la acest tip de interacțiune din cauza mediului de lucru? Este dezgustător. Este în regulă ca el să fie indignat, dar nu este potrivit ca eu să răspund?".

Conflictul a fost surprins de camerele de supravheghere, iar Emma a distribuit iimaginile pe contul ei de Instagram, alături de un mesaj spunând: „Vreau să iau un moment pentru a aborda adevărata problemă aici.

„Siguranța femeilor, mai exact a celor care sunt în mod disproporționat mai puțin protejate. "Lucrăm singure în această industrie, nu purtăm aproape nimic și interacționăm cu bărbați (pe care, în mare parte, nu îi cunoaștem) toată ziua. Majoritatea oamenilor pe care îi întâlnim în timpul turelor noastre sunt amabili, respectuoși și, în general, oameni extraordinari! Cu toate acestea, ocazional, dăm de cei care cred că este potrivit să devină violenți atât verbal, cât și fizic”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce a putut să îi facă un șef angajatei sale după ce ea a primit un bacșiș uriaș. Bucuria chelneriței s-a transformat în coșmar

Situația bizară a împărțit și internauții în două tabere. În timp ce unii au condamnat reacția ei violentă, alții au lăudat-o pentru prezența de spirit.

„Ciocanul în parbriz a fost justificat”, i-a sărit cineva în apărare.

„Ciocanul în parbriz a fost extrem de satisfăcător!!! Mă bucur că te-ai apărat nu numai pentru tine, ci și pentru toate fetele din industrie!!! Ne confruntăm cu acest lucru zi cu zi! Sperăm că alții vor învăța din această interacțiune”, a mai dezvăluit alt internaut.

„Faptul că el a ieșit din mașină este din start o amenințare. Îmi place că ai avut o reacție rapidă”, a notat altcineva.

Și-a comandat o pizza cu salam și iubita lui a știut imediat că o înșală. Ce l-a dat de gol pe iubitul infidel... Rudele care au venit la parastasul bărbatului s-au „blocat” când au văzut ce a putut să facă văduva, în loc de o masă ob...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x