Antena Căutare

Ce au găsit vameșii după ce au distrus valiza unui călător. Clipul face înconjurul lumii

La pont, vameșii au distrus valiza unui călător. Păreau că știu sigur ce captură ascunde acesta în geamantanul roz.

colaj de imagini cu o valiza si niste barbati pe langa ea Galerie
La pont, vameșii au distrus valiza unui călător. Păreau că știu sigur ce captură ascunde acesta în geamantanul roz. | Captura TikTok

În mediul online circulă un clip cu descoperirea făcute de oamenii legii. Nu este clar dacă aceștia se află pe un aeroport, într-o gară sau autogară. Cert este că după nici două minute, scot din valiza unui turist o captură de zile mari.

Citește și: ”Monstrul” găsit în lacul Herăstrău. Ce a putut să scoată din apă un pescar

Ce au găsit vameșii după ce au distrus valiza unui călător. Clipul face înconjurul lumii

Cei doi bărbați, ajutați de colegi, au golit trolerul. Pe lângă acesta se pot observa obiecte albe, dar nu și haine. Cel mai probabil acesta a fost umplut cu diverse pentru a nu cântări foarte mult, având în vedere greutatea conținutului ascuns.

La pont, cred cei mai mulți, oamenii legii distrug efectiv trolerul și îndepărtează toate piesele sale în căutarea a ceva.

Înarmați cu obiecte ascuțite, doi vameși au tăiat materialul ce acoperă carcasa de plastic a trolerului. Valiza gri, care pe interior era roză, ascundea un compartiment secret.

Citește și: Ce a pățit un bărbat din Cluj din cauza cocoșului pe care îl creștea lângă un bloc. Vecinii nu l-au iertat

După ce au îndepărtat materialul textil, cei doi bărbați au folosit o șurubelniță pentru a scoate capacul de plastic sub care se afla prada. Acest pas le-a dat bătăi de cap, iar după ceva timp, o șurubelniță i-a ajutat să scoată niște plicuri galbene.

În nici două minute, vameșii au scos la iveală ceea ce păreau substanțe ilegale ambalate în pungi plate, ca niște plicuri.

”Pont”, scriu în comentarii cei care cred că autoritățile au știut clar unde să caute. Alții s-au îngrijorat și s-au întrebat ce s-ar fi întâmplat dacă distrugeau valiza și nu găseau nimic.

Citește și: Ea e bunica de 57 de ani care a dat 35.000 de euro ca să își facă tatuaje pe tot corpul. Cum arăta înainte de transformare

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Monstrul” găsit în lacul Herăstrău. Ce a putut să scoată din apă un pescar... O iluzie optică halucinantă ascunde un număr. Doar cei cu o inteligență peste medie pot vedea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x