Antena Căutare

Ce a pățit un bărbat din Cluj din cauza cocoșului pe care îl creștea lângă un bloc. Vecinii nu l-au iertat

Locatarii unui bloc s-au răzbunat pe un vecin din cauză că acesta deținea un cocoș. În urma scandalului a fost implicată din Poliția.

bărbat cu hanorac cu fermoar care ține în brațe un cocoș cu bene închise la culoare și creastă roșie Galerie
S-au răzbunat pe vecin pentru că nu puteau dormi din cauza cocoșului | Shutterstock

Locatarii unui bloc din Cluj-Napoca s-au aliat împotriva unui vecin și a ieșit un scandal monstru. A fost nevoie de intervenția Poliției pentru a calma spiritele.

Citește și: O femeie a găsit un cocoș fără picioare și l-a adoptat. Ceva complet neașteptat s-a întâmplat în scurt timp

S-au răzbunat pe vecin pentru că avea un cocoș. Ce au făcut locatarii unui bloc

În cartierul Bulgaria din Cluj-Napoca a ieșit un scandal uriaș, după ce unul dintre vecini și-a luat mai multe păsări, printre care și un cocoș.

Vecinii s-au revoltat după ce au fost treziți la prima oră a dimineții în repetate rânduri. Cocoșul i-a trezit pe toți la 05:00 și a început să devină o obicei deranjant.

Citește și: O bunicuță din Mariupol a înduioșat internetul. Nu a putut să-l părăsească și a fugit cu cocoșul VIDEO

Aceștia au făcut sesizare la Poliție, deoarece nu mai puteau îndura cântecul cocoșului la prima oră a dimineații. Această sesizare vine după o perioadă în care întregului cartier i s-a perturbat somnul.

„Pe strada Abrudului, la case, este un om care crește găini. Din regulamentul consiliului local este interzisă creșterea animalelor domestice în interiorul municipiului Cluj-Napoca.

Citește și: Chiftele de șalău în sos de roșii cu iaurt grecesc și tahini. Rețeta lui chef Radu Darie la Super Neatza, 21 februarie 2022

Este deranjant că au ceva cocoș care începând de dimineață de la 5 cântă periodic la intervale de timp. Vă rog să luați măsurile care se cuvin pentru a rezolva aceasta situație”, este specificat în sesizare, conform stiridecluj.ro.

Citește și: O femeie din Cluj a dezvăluit ce a ajuns să facă, din cauza gălăgiei vecinilor săi. Mesajul a devenit viral

Mai mult decât atât, potrivit autorităților, este interzisă creșterea păsărilor la curte în Cluj-Napoca. Printr-o hotărâre a Consiliului Local, locuitorii trebuie să se supună acestei reguli, în caz contrar riscă amenzi usturătoare.

Citește și: Ce au putut să pățească doi chiriași din Cluj, după ce au semnat contractul de închiriere al apartamentului: „Tremuram de frică”

„Art. 3 Este interzisă creșterea animalelor domestice, a păsărilor de curte, precum și a celor de rasă pentru concursuri și expoziții, construirea de adăposturi pentru animale, păsări și alte amenajări (afumători, depozite pentru furaje, rampe de gunoi, grajd, etc.) în perimetrul în care sunt amplasate blocuri de locuit, unități sanitare, învățământ, cultură și cult, alte unități publice, zone de agrement și spații verzi.

Citește și: Un șofer din Cluj a fost uimit de ce i-a ieșit în față pe drum: „La ce prețuri sunt cred și eu că încep să apară și din astea”

Excepție fac animalele de companie, respectiv câinii și pisicile, dar nu mai mult de două capete”, este menționat în hotărârea Consiliului Local Cluj-Napoca.

Citește și: Un bărbat din Cluj s-a revoltat când a privit bonul fiscal și a descoperit că a plătit „taxa de gătit” pentru mâncarea comandată

Această hotărâre a fost luată tocmai pentru a preveni astfel de incidente neplăcute. Sursa menționată mai sus nu specifică modul în care s-a soluționat problema și dacă proprietarul cocoșului a fost nevoit să scape de el.

Ea e bunica de 57 de ani care a dat 35.000 de euro ca să își facă tatuaje pe tot corpul. Cum arăta înainte de transforma... ”Monstrul” găsit în lacul Herăstrău. Ce a putut să scoată din apă un pescar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x