Antena Căutare

Ce au în comun toți oamenii cu ochi albaștri, fără să își dea seama? Detaliul acesta te va pune pe gânduri

Oricât de greu ar părea de crezut se pare că toți oamenii cu ochi albaștri au un lucru în comun, indiferent de naționalitate sau vârstă!

Oricât de greu ar părea de crezut se pare că toți oamenii cu ochi albaștri au un lucru în comun, indiferent de naționalitate sau vârstă!

Oamenii de știință au încercat să dezlege misterul ochilor albaștri și nu mică le-a fost surpriza să constate că pe toți îi leagă un lucru surprinzător și puțin...înfricoșător!

Genetica este cea care determină încă de la primele clipe ale vieții înălțimea, culoarea părului sau a ochilor și diferite alte trăsături. Totuși, care este misterul ochilor albaștri?

Un grup de cercetători a analizat îndelung problema și astfel s-a ajuns la concluzia că ochii albaștrii nu au existat dintotdeauna, ci au apărut undeva cum 6000-10.000 de ani, undeva prin Europa.

Cum arată bărbatul care timp de un an a mâncat doar cartofi! A slăbit 50 de kilograme și s-a transformat total!

Au continuat cercetările și astfel au descoperit gena responsabilă de culoarea albastră a ochilor la un corp al unui om din Epoca de Piatră, undeva prin zona Spaniei. Se presupune că până atunci toți oamenii aveau ochi căprui și la el s-a produs mutația cu pricina.

Cercetătorii au mers mai departe și i-au făcut portretul. Așadar, toți cei cu ochi albaștri au un strămoș comun, omul de la care a pornit totul!

Omul care l-a văzut pe Dumnezeu. A fost izgonit și din Rai și din Iad și s-a întors să-și povestească experiența: „Era u... Video VIRAL. Toată lumea credea că o să îşi ceară iubita de soţie, dar ce a urmat întrece orice imaginaţie. A scos inelu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x