Antena Căutare

Cum arată bărbatul care timp de un an a mâncat doar cartofi! A slăbit 50 de kilograme și s-a transformat total!

Un bărbat a reușit să uimească o lume întreagă după ce a decis ca, timp de un an, să consume doar cartofi. Rezultatele au fost cu adevărat surprinzătoare!

Un bărbat a reușit să uimească o lume întreagă după ce a decis ca, timp de un an, să consume doar cartofi. Rezultatele au fost cu adevărat surprinzătoare!

Este vorba despre incredibila poveste a unui australian pe nume Andrew Flinders Taylor, care a decis ca timp de un an să consume o dietă bazată doar pe cartofi.

Niciun medic sau nutriționist nu ar recomanda un asemenea regim, dar totuși Andrew s-a încăpățânat să îl țină și rezultatele au fost spectaculoase.

Bărbatul și-a dat seama că nu va consuma toate vitaminele de care are nevoie doar din cartofi albi, așa că și-a alcătuit un meniu bazat pe mai multe soiuri.

Dependența de ciocolată a făcut-o să slăbească mai bine de 50 de kilograme! Cum arată azi tânăra care a renunțat la mâncare

Într-un an, protagonistul acestei diete a slăbit ca prin minune în jur de 50 de kilograme! Specialiștii nu recomandă să ținem diete fără sfatul unui nutriționist. Totuși, cazul lui Andrews a uimit întreaga lume, mai ales pentru voința cu care consuma trei mese pe zi, numai din cartofi.

Sfatul preţios de la clarvăzătoarea Baba Vanga. Ce trebuie să faci ca să strângi banii cu lopata... Planeta a înnebunit atunci când o tânără a publicat o poză cu iubitul său! „Ia uitați ce drăguț este și ce selfie frumos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x