Antena Căutare

Ce i-a putut cere o mireasă domnișoarei de onoare a făcut-o pe acesta să renunțe la eveniment. Momentul pe care nu îl va uita

O domnișoară de onoare a renunțat la nunta prietenei ei din copilărie după ce i-a cerut un lucru care a făcut-o să se simtă oribil. Acesta a avut o cerință pe care ea o consideră absurdă!

Ce i-a putut cere o mireasă domnișoarei de onoare a făcut-o pe acesta să renunțe la eveniment. Momentul pe care nu îl va uita Galerie
A renunțat să mai fie domnișoară de onoare la nunta celei mai bune prietene din copilărie, după ce acesta i-a cerut să se îngrașe | shutterstock

Tânăra care și-a dorit să-și păstreze anonimatul a susținut că a fost forțată să renunțe la petrecerea de nuntă a prietenei ei din copilărie după acesta i-a cerut să „se îngrașe” înainte de ceremonie – chiar dacă mulți ani ea s-a luptat cu forma sa fizică.

A renunțat să mai fie domnișoară de onoare la nunta celei mai bune prietene din copilărie, după ce acesta i-a cerut să se îngrașe: "Vei arăta ciudat lângă celelalte domnișoare de onoare"

Femeia a spus că ar fi trebuit să fie domnișoară de onoare la nunta prieteni ei și că era încântată să participe, dar s-a simțit inconfortabil când i s-a cerut să mai pună câteva kilograme pe ea, după ce anterior ea fusese diagnosticată cu o tulburare de alimentație.

După ani în care a luptat să-și recâștige stima de sine, prietena ei cea mai bună s-a gândit să îi ceară acest lucru înfiorător! Mireasa a susținut că va arăta „ciudat” când va sta lângă celelalte domnișoare de onoare.

„Am o prietenă din copilărie pe nume Natalie. Se căsătorește în curând și m-a ales să fiu una dintre domnișoarele ei de onoare. Am fost de acord pentru că m-am simțit onorată să fiu inclus, deoarece nu am fost niciodată un domnișoara de onoare înainte. Problemele au început să apară după ce ea a continuat să facă îmi ceară lucruri ciudate. Apoi, a adus în discuție greutatea (sau lipsa acesteia) și a întrebat dacă pot să mă îngraș înainte de nuntă", spune ea potrivit tabloidului Mirror.

Tânăra este subponderală din cauza unei tulburări de alimentație de care suferă

„Pentru context, eu sunt subponderală din cauza unei tulburări de alimentație. M-am luptat cu ani de zile cu imaginea corpului și alte chestii, iar acum m-am împăcat cu felul în care arăt și am transformat acest lucru negativ în ceva care îmi dă putere să-mi trăiesc viața cum vreau eu", a spus ea.

Citește și: De ce se claxonează la nunți și înmormântări. Care sunt motivele pentru care alaiul de mașini claxonează insistent

„Am refuzat-o, dar ea a continuat să dezvăluie cât de ciudat va fi pentru mine să „arăt așa” și a insistat să iau în considerare lucrurile spuse de ea. Eram dispusă să trec peste, dar între timp m-am trezit că îmi trimite o „dietă” pe care să o urmez ca să mă îngraș.

„Acest lucru m-a făcut să izbucnesc! (...) Ea s-a supărat și a spus că trebuie să fac acest lucru sau nu voi mai fi domnișoară de onoare.”

Tânăra nici nu a vrut să audă de cele cerute de prietena ei și a refuzat să mai fie o=domnișoară de onoare, dacă este refuzată pentru felul în care arată, mai ales că are și o tulburare de alimentație! „Am spus bine, nu mai sunt domnișoară de onoare atunci”. A înnebunit cerșind și implorându-mă să vin, chiar și-a trimis familia să-mi spună să fac ceea ce spune ea. Familia ei a susținut să fac ce îmi cere prietena mea pentru că ea nu are pe nimeni altcineva care să mă înlocuiască și că „m-a ales cu un motiv”.

Citește și: Ce a putut să facă cea mai bună prietenă a unei mirese chiar înainte de nuntă, fără pic de reținere

"Mă simt presată și mă simt vinovată pentru că ea se află în această poziție. L-am întrebat pe iubitul meu de ce se întâmplă asta și el a spus „bineînțeles că te-a ales cu un motiv, și asta pentru că îți este greu să spui nu". Oamenii din mediul online au reacționat ferm și au spus că nimeni nu ar trebui să o influențeze să facă ceva incomod - mai ales când vine vorba de propriul ei corp și că nimeni nu este stăpân pe corpul nimănui!

Rugăciune grabnic ajutătoare către Sfântul Ilie Tesviteanul. Face minuni și aduce ploaia pe pământurile noastre uscate d... Experiență dezastruoasă de vacanță. Doi soți au petrecut 15 ore într-o călătorie, iar la aterizare au realizat că au aju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x