Antena Căutare

Ce înseamnă când visezi bărbați? Atenție, te pasc evenimente încurcate

Visele în care apare un bărbat simbolizează, în majoritatea cazurilor, acțiunile și experiențele din viață de zi cu zi, gândurile, grijile și faptele reflectate de subconștient; mai mult, pot traduce chiar propria personalitate. Visele tale pot spune multe despre tine și chiar despre sănătatea ta. Experții spun că aceste proiecții fantastice din timpul somnului pot dezvălui multe despre viața ta reală

Ce înseamnă când visezi bărbați? Atenție, te pasc evenimente încurcate
Ce înseamnă când visezi bărbați? Atenție, te pasc evenimente încurcate | shutterstock

Orice bărbat care apare în vis arată aspectul sau caracterul nostru într-o formă simplă de recunoscut. Fiecare dintre noi are un așa-zis set de comportamente, dintre care unele sunt acceptabile iar altele nu. În vise, aceste comportamente și caracteristici pot fi sporite (mărite), astfel încât aceste comportamente vor fi ușor de identificat, de multe ori asociate că personalități.

Iată ipostazele în care poți visa un bărbat și care sunt semnificațiile pentru fiecare în parte

Bărbatul blond care apare în vis este de bun augur, prevestind că vei avea un copil frumos și inteligent.

Bărbatul brunet din vis denotă energie și forță vitală, semn că vei putea înfruntă cu brio problemele din viață reală. Totodată, acest vis semnifică puterea de a crea și eficientă de la locul de muncă.

Bărbatul roșcat din vis anunță probleme în cuplu. Poate fi vorba chiar de o trădare. Este posibil că partenerul să fie atras de o altă persoană sau să se lase pradă ispitei.

Citește și: Ce înseamnă când visezi bani. Toate semnificațiile acestui simbol care apare în vise

Dacă în vis îți apare un bărbat însărcinat, este semn că va urmă o perioada grea, cu multe obstacole, și te vei chinui să-i faci față. Este un vis care traduce multă muncă pentru atingerea obiectivelor.

Dacă visezi un bărbat cocoșat, trebuie să ai grijă în viață reală, pentru că este semn de înșelăciune.

Dacă visezi un bărbat șchiop, în realitate așteaptă-te să trăiești o mare bucurie sau plăcere.

Visul în care apare un bărbat înalt denotă gelozia și posesivitatea de care dai dovadă în viață de zi cu zi. Ești ușor agresivă cu partenerul și vrei să deții controlul absolut. Acest aspect este strâns legat de imaginea tatălui; mai exact, poate reflectă frică pe care ai avut-o în copilărie față de acesta sau faptul că a fost prea dur cu ține.

Pantofii de bărbat văzuți în vis anunță profit, câștig financiar și reușite la locul de muncă, potrivit tonica.ro.

Citește și: Ce înseamnă când visezi sânge. Toate semnificațiile acestui simbol din vis

Dacă vezi în vis un ceas de bărbat, înseamnă că te vei bucură în realitate de mici câștiguri.

Dacă în vis îți apare un costum de bărbat, înseamnă că în jurul tău se află prieteni adevărați, cărora poți să le acorzi toată încrederea și pe care te poți baza.

Visul în care apare un bărbat beat se poate traduce prin dorința reală de a scapă de un viciu de care eși conștientă că îți face rău.

Bărbatul cu barbă care apare în vis anunță primirea și învățarea unor lecții de viață.

Când în vis îți apare un bărbat mort, nu este semn bun, fiind prevestitor de certuri și probleme în familie.

Dacă visezi un bărbat tânăr, înseamnă că în viață reală îți doreșți să iei singură deciziile și nu accepți să ți se impună nimic. Bărbatul tânăr din vis traduce imaturitate, iresponsabilitate și dorința de aventură, dar poate simboliza și nesiguranță și nevoia de sprijin și ajutor moral. Sfatul nostru este să încerci să-ți ridici stimă de sine și să-ți acorzi mai multă încredere.

Dacă visezi un bărbat frumos și tânăr, este semn că apelezi la seducție și manipulare emoțională pentru a ieși cu obrazul curat dintr-o situație în care, se pare, ai greșit. Poate descrie, de asemenea, și o vulnerabilitate

Femeia care a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Explicația medicilor despre acest fenomen foarte rar... Transformarea incredibilă prin care a trecut un om al străzii. Ce s-a întâmplat după ce a fost tuns, bărbierit și hrănit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x