Antena Căutare

Ce numere să joci la loto 6 din 49, fiindcă sunt extrase des și sunt câștigătoare. Listă cu frecvența numerelor câștigătoare

Atunci când vor să joace la loterie, românii își pot baza opțiunile de pe bilet pe lista cu cele mai frecvente numere câștigătoare din istoria Loteriei Române. Iată ce numere trebuie să joci ca să câștigi.

colaj cu persoana jucand la loto, graficul unei statistici si o urna cu bile pentru loto 6 din 49 Galerie
Loteria Română a dezvăluit care sunt cele mai frecvente numere câștigătoare la loto 6 din 49 | hepta/profimedia/shutterstock/loto.ro

Toți cei care au obiceiul de-a juca la loto s-au întrebat, măcat o dată în viață, dacă există vreo metodă suficient de bună pentru a ghici numerele câștigătoare la loto 6 din 49. Unii oameni aleg numerele de pe bilet în funcție de data nașterii, zilele norocoase sau intuiția de moment, alții se bazează pe o combinație pe care o joacă ani la rândul.

Pentru cei care nu știu, pe site-ul Loteriei Române există o listă cu frecvența numerelor câștigătoare din toată istoria extragerilor. Descoperă în rândurile de mai jos ce numere să joci la loto ca să câștigi.

Ce numere să joci la loto 6 din 49, fiindcă sunt extrase des și sunt câștigătoare. Listă cu frecvența numerelor

Împătimiții jocurilor de noroc ar da multe la schimb pentru o variantă câștigătoare de bilet. Totuși, doar cei cu adevărat norocoși (sau inspirați) reușesc să aleagă numerele câștigătoare.

Citește și: Ce numere trebuie să joci la loto, în funcție de zodie! Așa ai șanse mari de câștig

În zilele în care există extrageri organizate de Loteria Română, jucătorii urmăresc cu nerăbdare rezultatele la loto 6 din 49, pentru a afla dacă au reușit să câștige premiul cel mare sau măcar un premiu la o altă categorie de joc.

Citește și: Ce numere trebuie să joci la loto, fiindcă sunt mereu câștigătoare. Ce numere nu trebuie să joci, fiindcă sunt extrase rar

Ca să sară în ajutorul celor care își cumpără un bilet la loto 6 din 49, cei de la Loteria Română au realizat un grafic în care este evidențiață frecvența numerelor câștigătoare. Mai jos sunt prezentate top 15 cele mai frecvente numere ce ies câștigătoare la loto 6 din 49.

Listă numere câștigătoare la Loto 6 din 49

Numărul 5: a ieșit câștigător de 283 de ori

Numărul 6: a ieșit câștigător de 270 de ori

Numărul 36: a ieșit câștigător de 269 de ori

Numărul 27: a ieșit câștigător de 269 de ori

Numărul 4: a ieșit câștigător de 268 de ori

Numărul 12: a ieșit câștigător de 262 de ori

Numărul 25: a ieșit câștigător de 262 de ori

Numărul 13: a ieșit câștigător de 261 de ori

Numărul 23: a ieșit câștigător de 259 de ori

Numărul 2: a ieșit câștigător de 259 de ori

Numărul 9: a ieșit câștigător de 258 de ori

Numărul 33: a ieșit câștigător de 255 de ori

Numărul 17: a ieșit câștigător de 251 de ori

Numărul 48: a ieșit câștigător de 251 de ori

Numărul 30: a ieșit câștigător de 250 de ori

grafic cu frecventa numerelor extrase la loto 6 din 49

Grafic cu frecvența numerelor extrase la Loto 6 din 49

Așadar, analizânt atent lista de mai sus putem observa că, până la momentul publicării acestui articol, numărul aflat pe primul loc în clasament este numărul 5, urmat apoi de 6, 36 și 27.

Restul numerelor le poți observa pe site-ul Loteriei Române și în poza de mai sus. Data viitoare când alegi să joci la loterie te poți inspira din această listă cu cele mai frecvente numere câștigătoare la loto 6 din 49.

Cerul din Finlanda a făcut spectacol în culorile curcubeului. Cum a surprins o fotografă fenomenul atmosferic extrem de ... Se juca de-a v-ați ascunselea, însă ce s-a întâmplat apoi a uimit întreg internetul. Cum a ajuns un băiețel în altă țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x