Antena Căutare

Ce numere trebuie să joci la loto, fiindcă sunt mereu câștigătoare. Ce numere nu trebuie să joci, fiindcă sunt extrase rar

Cei care obișnuiesc să joace la loto încearcă mereu să aleagă anumite numere pe care le consideră norocoase sau care sunt extrase mai des decât altele. Specialiștii au dezvăluit ce numere nu trebuie să joci la loto, fiindcă au cele mai mici șanse să fie extrase, dar și pe ce numere ar trebui să te bazezi, căci sunt extrase des.

colaj foot cu urna cu numere de loto stanga, mana unei persoane care alege numere pe bilet si bile cu numere folosite la loto Galerie
Descoperă ce numere trebuie să joci la loto, dacă vrei să ai șanse mai mari de câștig | hepta/profimedia/shutterstock

Cu siguranță măcar o dată în viață ți-ai dorit să fi știut ce numere sunt norocoase la loterie, ca să câștigi un premiu generos. Sunt jucători care încearcă toată viața să își dea seama ce numere trebuie alese pentru a avea parte de noroc.

Specialiștii au explicat recent ce numere nu trebuie să joci la loto, fiindcă au cele mai mici șanse să fie extrase. Tot ei au explicat și ce numere sunt cel mai des extrase.

Ce numere să joci la loto, fiindcă sunt extrase des și sunt câștigătoare. Ce numere sunt extrase cel mai rar și nu trebuie să le joci

Sunt persoane care visează sau susțin că au avut o premoniție și asta le-a ajutat să aleagă ce numere să joace la loto. Există și pasionați ai jocurilor de loterie care preferă să joace fie date de naștere sau numere de destin, fie își aleg o combinație de numere pe care o joacă ani sau poate chiar zeci de ani, sperând că într-o zi norocul le va surâde.

Citește și: Ce numere să joci la loto 6 din 49, fiindcă sunt extrase des și sunt câștigătoare. Listă cu frecvența numerelor câștigătoare

Indiferent de metoda aleasă sau de frecvența cu care cumpără un bilet, toți au același lucru în comun: dorința de-a câștiga. Specialiștii au realizat o statistică și astfel au reușit să scoată la iveală ce numere nu trebuie să joci la loto, fiindcă sunt rar extrase, dar și ce numere sunt cel mai des extrase și pot aduce noroc, fiindcă sunt des câștigătoare.

Danny Waites, expert în analiza datelor, a studiat atent fiecare combinație de numere extrase la loto în Marea Britanie din anul 1994 și până în prezent. Specialistul este de părere că evoluția tehnologiei și calculatoarele pot ajunge să fie îndeajuns de performante pentru a prezice numerele ce vor fi extrase la loto, totul bazându-se pe informațiile din arhivă și pe analiza datelor, arată cei de la mirror.co.uk.

Astfel, analizând datele obținute dni anul 1994 și până în prezent, în Marea Britanie, numărul cel mai des extras la loto a fost 38 (407 ori). Un alt număr ce este frecvent extra la loto este 23 (392 de ori). Alte numere câștigătoare la loto au fost, cel mai des, 31, 11, 45 și 25.

La capătul celălalt se află însă numerele pe care nu trebuie să le joci la loto, căci sunt rar extrase. În căpul listei se află 13 (298 ori). Alte numere care nu sunt des câștigătoare la loto sunt cele din intervalul 50 și 59.

Data viitoare când vei juca la loto vei știi ce numere sunt câștigătoare în mod frecvent, dar și de care numere trebuie să te ferești.

FOTO Așa arată gardianul din gunoi, care păzește intrarea unei plaje. „Monstrul deșeurilor” are 12 metri înălțime... Ea este luptătoarea MMA dată afară din sala de antrenamente. Care a fost motivul: „Femeile din sală se plângeau de mine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x