Antena Căutare

Ce rol are rombul de pe majoritatea ghiozdanelor din comerț. Puțini știu la ce folosește cu adevărat

Cu toții avem acasă cel puțin un rucsac sau ghiozdan mai mare, obiect care începe să devină articol de vestimentație și pe care îl cărăm în fiecare zi cu noi.

Ce rol are rombul de pe majoritatea ghiozdanelor din comerț. Puțini știu la ce folosește cu adevărat Galerie
Triunghiul de pe spatele rucsacului nu e doar decorativ | Profimedia

Un ghiozdan e mult mai practice decât o poșetă sau o sacoșă, fiind mai ușor de carat cu cele două bretele ale sale. Când ai de carat laptopul spre serviciu în fiecare zi sau au copii mici cu care ieși la plimbare și îți cer toate jucăriile, pe lângă răbdare trebuie să te înarmezi și cu un rucsac.

Mai multe ghiozdane au partea din spate un romb care apare ca o inserție de material suplimentar cusută pe acesta. Mai toate brandurile care fabrică ghiozdane folosesc acest romb care mai este supranumit și “rât de porc”.

Rolul rombului este de a transporta obiecte care au șireturi sau cabluri ce pot fi prinse prin găurile lui, precum adidașii de sport. De asemenea, poți atașa de rucsacul cu mergi la munte un fluier pe care să îl ai mereu la îndemână. Astăzi nu foarte multă lume se mai folosește de acest romb destul de util și a rămas pe majoritaea rucsacurilor doar pentru design.

Ce culoare are aura ta și ce spune despre personalitatea ta... Fenomen bizar. De ce nu se amestecă apa Oceanului Atlantic cu Oceanul Pacific...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x