Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Rugăciunea care te scapă imediat de toate problemele din viața ta! Ce sărbătoare mare e vineri

Sărbătoare mare în caledarul creștin ortodox, pe data de 30 august! Sute de mii de români își sărbătoresc onomastica azi! Tot azi este ziua în care trebuie să rostești o anumită rugăciune, dacă vrei să îți meargă bine tot anul!

Sărbătoare mare în caledarul creștin ortodox, pe data de 30 august! Sute de mii de români își sărbătoresc onomastica azi! Tot azi este ziua în care trebuie să rostești o anumită rugăciune, dacă vrei să îți meargă bine tot anul!

Creștinii din întreaga lume știu că pe 30 august, în fiecare an, este prăznuit Sfântul Alexandru, o figură extrem de importantă a creștinătății.

CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE. Crestinii îl cinstesc pe Sfântul Alexandru deoarece acesta este unul dintre marii ierarhi ai Bisericii, un apărator neînfricat al credinței creștine în perioada arianismului, perioadă în care ereticii credeau că natura lui Dumnezeu nu este asemănătoare cu cea a Fiului. Astfel, separând firea Tatălui de cea a Fiului, erezia ariană admitea inferioritatea Fiului.

CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE. Sfântul Alexandru a participat la Sinodul I ecumenic, cel în cadrul căruia s-a stabilit că Tatăl și Fiul au aceeași ființă și esență, ceea ce înseamnă că Tatăl n-a existat vreodată fără Fiul.

Rugăciunea care te scapă imediat de toate problemele din viața ta! Ce sărbătoare mare e vineri

CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE. Dacă vrei să îți meargă bine tot anul atunci tot ce ai de făcut este să rostești cea mai puternică rugăciune către Sfântul Alexandru, care te ajută să îți meargă bine tot anul!

Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Alexandru

“Suflete, suflete al meu, pentru ce te plângi la Domnul? Căci lenea ta pentru chinurile veșnice mijlocitoare îți este.

CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE. Dacă darul lui Dumnezeu l-ai cunoaște, cu lacrimi fierbinți ai plânge, suspinând și întristându-te pentru orice păcat, pentru cel mic și pentru cel mare.

Strigă către Stăpâna ta să nu te lovească mânia Celui ce ține toate cu dreapta Sa atotputernică, însă eu, păcătosul și leneșul, cel ce am limba vicleană, cum mă voi ruga Stăpânei mele ca să mă izbăvească Domnul de înfricoșata Judecată? Căci tot timpul mă cutremur în inima mea cugetând la înfricoșata Judecată ca să fiu izbăvit de chinurile cele veșnice și de viermele cel neadormit și de întunericul cel mai din afară și de flăcările cele nestinse.

Miluiește-mă pe mine, păcătosul robul Tău (numele), ca pe Pavel Apostolul, pe care mai mult decât pe toți l-ai iubit, și nu întoarce fața Ta de la mine, cel sărman, în acea Zi înfricoșată de care se cutremură sufletul meu și se îngrozesc mădularele trupului meu.

Rugăciunea care te scapă imediat de toate problemele din viața ta! Ce sărbătoare mare e vineri

Doamne, izbăvește-mă pe mine de înfricoșatul ceas, ca să nu mă departez de mila Ta. Îi rog pe Sfinții îngeri și Arhangheli, pe prooroci și mucenici și pe toți sfinții să se roage lui Dumnezeu pentru sufletul meu.

Pentru rugăciunile voastre să întoarcă Stăpânul mânia Lui de la mine, păcătosul. Iar tu, Preacurată Doamnă Fecioară, care ai îndrăzneală la Fiul tău pentru robii Tăi, nu uita ostenelile robului tau (numele).

Stăpâne Mântuitorule, din săracul meu suflet, Ție mă rog, izbăvește-mă de durerea păcatelor mele și primește-mă întru bucuria vieții celei nesfârșite, în care se preamărește Preasfânt Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, totdeauna, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin!”

Recomandari