Ce s-a întâmplat în Italia după ce autoritățile au închis tot. Momentul în care italienii blocați în case cântă de la balcon: ”Oamenii nu-și pierd speranța!”

Italia este, fără doar și poate, un adevărat Wuhan al Europei. Peste 1000 de persoane și-au pierdut viețile din cauza coronavirusului, iar alte peste 12 000 au fost infectate, însă oamenii nu-și pierd speranța. 

Ce s-a întâmplat în Italia după ce autoritățile au închis tot. Momentul în care italienii blocați în case cântă de la balcon: ”Oamenii nu-și pierd speranța!”

Astfel, la o zi după ce autoritățile din Italia au decis să închidă tot, rămânând deschise doar farmaciile și magazinele , pe internet au apărut imagini inedite.

Mai exact, într-un videoclip făcut public pe internet, mai mult italieni aflați în locuințele lor din Casoria au încercat să-și păstreze moralul ridicat cântând.

Ultimă oră! Președintele Braziliei, infectat cu noul tip de coronavirus. Jair Bolsonaro a cinat, în urmă cu câteva zile, cu Donald Trump

Astfel, în imaginile respective, aceștia pot fi auziți în timp ce cântă ”Noi stăm acasă. Oamenii nu vor renunța.”, mai strigă ei, în timp ce aplaudă.

Un clip asemănător a fost filmat și în China, în Wuhan, când oamenii au fost blocați în case din cauza coronavirusului.

Numărul de cazuri testate pozitiv cu COVID-19 a ajuns la 79. Ce știm despre românii infectați cu coronavirus

Numărul morților în Italia a trecut de 1.000

O nouă zi, un nou bilanţ negru în Italia: încă 189 de oameni au murit în ultimele 24 de ore, ceea ce face ca numărul total al deceselor din această țară să ajungă la 1.016. În același timp, numărul bolnavilor confirmați în ultimele 24 de ore atinge un nivel fără precedent: 2.651.

Sunt peste 15.110 persoane infectate cu coronavirus în Peninsulă, de la debutul epidemiei în Italia, unde nervii oamenilor sunt puşi la grea încercare de carantina totală impusă de autorităţi.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri