Ultimă oră! Președintele Braziliei, infectat cu noul tip de coronavirus. Jair Bolsonaro a cinat, în urmă cu câteva zile, cu Donald Trump

Bilanțul îmbolnăvirilor din cauza coronavirusului crește semnificativ de la o oră la alta, iar printre persoanele infectate se numără și președintele Braziliei, Jais Bolonaro.

Ultimă oră! Președintele Braziliei, infectat cu noul tip de coronavirus

Coronavirusul nu ține cont de nimic, iar printre persoanele infectate se regăsește chiar președintele Braziliei, Jair Bolsonaro.

Aceste rezultate vin la scurt timp după ce secretarul de presă al președintelui Braziliei a fost depistat pozitiv, el întorcându-se de curând dintr-o călătorie în Statele Unite ale Americii.

Ei sunt românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre cele 75 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

Ba mai mult, în această călătorie, a fost și fiul președintelui, Eduardo Bolsonaro, membru al Congresului. El a scris însă pe twitter că tatlă său nu a prezentat niciun fel de simptome ale bolii.

“Nu sunt îngrijorat”, a comentat Trump joi în legătură cu posibilitatea ca președintele brazilian să fie pozitiv.

Și Bolsonaro a minimalizat eventualele efectele crizei coronaviruslui, spunând recent că ”alte gripe fac mai multe victime”.

Oamenii se protejează de cornavirus, dar de Planetă cine are grijă? Coronavirus contribuie la poluare!!

A cinat cu Donald Trump, președintele SUA, în urmă cu câteva zile

De asemenea, potrivit presei internaționale, Jair Bolsonaro a cinat cu președintele SUA Donald Trump la Mar-a-Lago, sâmbătă noaptea, iar dovadă în acest sens sunt fotografii și înregistrări video în care cei doi apar împreună și destul de apropiați.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri