Antena Căutare

Ce salarii au angajații Familiei Regale britanice. Sumele care le intră anual în cont

Pentru fanii Familiei Regale britanice, sună ca un vis să lucrezi pentru oamenii pe care-i îndrăgești și să câștigi sume de bani fabuloase. Regina Elisabeta a II-a are o avere estimată la 600 milioane de dolari, iar venitul ei anual este de alte 100 milioane. Iată ce salarii oferă oamenilor care o ajută.

membrii familiei regale la balconul palatului buckingham Galerie
Pentru fanii Familiei Regale britanice, sună ca un vis să lucrezi pentru oamenii pe care-i îndrăgești și să câștigi sume de bani fabuloase | Profimediaimages.ro

Palatul Buckingam a anunțat recent că angajează menajere care vor fi plătite cu 8,17 lire sterline pe oră. Onorariul este mai mic decât primește personalul de curățenie din zonele bune ale Londrei.

Citește și: Ce sume fabuloase câștigă bonele Familiei Regale. Acestea se pregătesc patru ani pentru a îngriji copiii regalilor

În ceea ce privește postul de majordom, acest loc de muncă poate aduce câștiguri de 15.000 de lire sterline pe an. Cu toate acestea, The Independent a menționat că un majordom care activează în sectorul privat poate atinge un salariu anual de 72.000 de lire.

Ce salarii au angajații Familiei Regale

Pentru grădinile superbe ale Palatului, pentru care un grădinar lucrează circa 40 de ore pe săptămână, de luni până vineri, Prințul Edwuard și soția sa, contesa de Essex, scot anual din buzunar 22.000 de dolari.

Sarcinile grădinarului includ întreținerea spațiilor verzi, tunderea peluzelor și cultivarea fructelor și legumelor.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Regina Elisabeta a II-a nu e tristă după moartea Prințului Philip. Ce spun specialiștii

Și, pentru că Regina își iubește caii, îi răsfață pe îngrijitori cu 25.000 de dolari pe an. Potrivit The Express, job-ul lui este să scoată caii zilnic la plimbare, să antreneze mânjii și să curețe grajdurile.

Mai mult încasează operatorul care se ocupă de toate apelurile telefonice primite de Familia Regală și anume 29.000 de dolari pe an. Acesta lucrează, în medie, 38 de ore pe săptămână de luni până duminică și este responsabil de preluarea a aproximativ 7.000 de apeluri, conform Cheatsheet.

Administratorul Palatului, care este responsabil de activitatea întregului personal, primește un salariu mai bun decât majoritatea deoarece câștigă 155.000 de dolari pe an.

Și, în sfârșit, unul dintre cel mai bine plătite locuri de muncă din palat aparține secretarei personale a Reginei Elisabeta.

Christopher Geidt, care a deținut această funcție din 2007 până în 2017, a câștigat 186.000 de dolari pe an.

Citește și: Bărbatul pe care Meghan Markle l-ar fi părăsit pentru a fi cu Prințul Harry. Cine e și cum arată Cory Vitiello

Jennifer Lopez s-a pozat goală în cadă. Diva latino și-a acoperit bustul cu spumă și a arătat public detalii din intimit... Alex Rubalcaba a slăbit 90 de kg și s-a transformat complet. Ce secret ascunde sub haine și cum arată acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x