Antena Căutare

Ce sume fabuloase câștigă bonele Familiei Regale. Acestea se pregătesc patru ani pentru a îngriji copiii regalilor

Tiffany Norris, care conduce o companie numită Mummy Concierge, a dezvăluit avantajele și dezavantajele jobului de bona pentru cei cu averi substanțiale. Femeia spune că lucrează cu mulți oameni potenți financiari și chiar are un contract cu unul dintre membrii Familiei Regale.

colaj de imagini cu copiii ducilor de cambridge si bona lor Galerie
Bonele regale sunt, de obicei, educate la Norland College din Bath, Anglia. În cadrul instituției, sunt învățate că ”un copil nu este niciodată obraznic” | Getty Images

Conform ei, există mame care nu le refuză nimic copiiilor, nici dacă ale lor capriciile includ un pat în formă de elicopter, cu lumini și interior din piele, al cărui cost se ridică la 17.000 de lire sterline.

Și bonele cu care copiii își petrec majoritatea timpului sunt alese după anumite criterii. Salarii lor inițiale sunt de 100.000 de lire sterline și se califică pentru post doar absolvenții de psihologie, precum și muzicieni talentați, care vorbesc japoneza la un nivel avansat.

Sigur, nici alte abilități nu sunt de lepădat. Multe dintre doamne potente financiar își doresc ca micuții lor să crească înconjurați de oameni care practică sporturi precum schi sau echitație.

Citește și: ”Cel mai bogat copil din America” are o viață de lux la doar 14 ani. Ce job are Donald ”Donlad” Dougher

Bonele angajate de Tiffany se asigură că experiența proaspetelor mame va fi una plăcută. Clientela ei variază de la modele Victoria's Secret la artiști, avocați și actori celebrii.

Printre ei, spune femeia, se află și un membru al Familiei Regale britanice, însă contractul de confidențialitate îi interzise să dea nume. ”Lucrez cu un membru al Familiei Regale, în acest moment, și este foarte interesant, dar asta este tot ce pot spune”, a afirmat ea pentru The Mirror.

De ce sunt speciale bonele Familiilor Regale

Bonele regale sunt, de obicei, educate la Norland College din Bath, Anglia. În cadrul instituției, sunt învățate că ”un copil nu este niciodată obraznic”.

Aspirantele la acest post sunt instruite pe scară largă, timp de trei ani, în activități precum gătit, schimbarea scutecelor, dar și științe ca psihologia copilului, sănătate, filozofii ale educației copiilor, autoapărare.

Citește și: O tânără a renunțat la ciocolată și transformarea a fost uluitoare. Cum arată azi Mariia Bilenka

Alte cursuri includ îndepărtarea păduchilor, verificarea activității pe care copilul o are în mediul online și sporirea discreției.

Toate acestea sunt învățate de cursante până în anul trei. În cel de-a patrulea, viitoarele bone sunt instruite în aspecte practice ale îngrijirii și dezvoltării copiilor în primii ani. Potrivit directorului școlii, dr. Janet Rose, elevii pot lua acasă peste noapte, virtual, un bebeluș pentru a finaliza cele 25 de ore de experiență cu un nou-născut.

Norland nu acceptă pe orice în școala lor de elită. Aproximativ 30% dintre candidați primesc șansa de a începe cursurile instituției.

”Dintre multe trăsături, bonele din Norland trebuie să fie iubitoare, amabile, oneste, creative, responsabile și organizate. Căutăm candidați cu aceste caracteristici. Interviul cuprinde un interviu individual și o prezentare de grup. Trebuie să aveți o experiență anterioară de îngrijire a copilului înainte de a aplica.”, a mai spus directorul școlii.

Citește și: Karim și Louise Rezaie s-au căsătorit la spital, lângă patul fiicei lor. Bebelușul suferă de o afecțiune rară

De regulă, salariul unei bone absolvente a instituției Norland este în jur de 40.000 de lire sterline.

”Cel mai bogat copil din America” are o viață de lux la doar 14 ani. Ce job are Donald ”Donlad” Dougher... O femeie a demonstrat cum poți arăta cu 10 ani mai tânără, în doar 10 zile. Imaginile sunt virale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x