Antena Căutare

Ce salariu are un angajat din Garda Regelui. Soldații stau ore întregi nemișcați, dar primesc o sumă modestă

Un bărbat celebru pe TikTok a dezvăluit suma neașteptată de la care pornește salariul unui soldat din Garda Regală. La cât ajunge salariul unui anagajat, pe an, deși acesta petrece multe ore în picioare indiferent de vreme sau ce se întâmplă în jurul lui.

imagini cu soldatii din garda regelui Galerie
Ce salariu are un angajat din Garda Regelui. Soldații stau ore întregi nemișcați, dar primesc o sumă modestă | Profimedia

Un pasionat de tehnică militară, cunoscut în mediul online, susține cât câștigă într-un an membrii Gărzii Regelui și potrivit declarațiilor sale, suma modestă pe care o primește un angajat i-ar putea uimi pe mulți. Bărbatul care creează conținut pe TikTok sub numele de @howmuchthough le-a dezvălui urmăritorilor săi salariile acestora, în funcție de rang, cel de pornire fiind unul extrem de mic.

De asemenea, el explicat că pentru a intra în Garda Regelui, trebuie să ai între 16 ani și 35 de ani și jumătate și să fii în formă fizică - dar „nu există cerințe de educație stabilite”, transmite dailymail.co.uk.

Câți bani primește, pe an, un soldat din Garda Regelui. Salariul unui începător pornește de la mediu pe economie

Potrivit tiktoker-ului, antrenamentul ar începe cu un curs de noțiuni de bază pe care trebuie să le cunoască viitori soldați din Garda Regelui, cum ar fi mânuirea armelor, citirul hărților și diferite exerciții, desfășurate la Centrul de Antrenament pentru Infanterie din Catterick, North Yorkshire.

Apoi, soldații se alătură batalionului lor de gardieni, unde se pune un accent mai mare pe antrenamentele specifice misiunii și pe sarcinile ceremoniale de stat.

Citește și: Salariul de milioane de lire al Prințului William. Ce suma i-ar fi intrat în conturi anul acesta

Bărbatul a mai dezvăluit că soldații începători pornesc de la un salariu extrem de mic, comparabil cu cel minim pe econmie și anume 18.687 de lire sterline. După ce a promovează la gradul de Guardsman - echivalent cu Private - aceasta crește la 23.496 de lire sterline.

Următorul pas, conform creatorului de conținut, este postul de Lance Corporal, unde un angajat câștigă 34.497 de lire sterline, iar în continuare, sergent-ul Lance primește 36.728 de lire sterline.

În cele din urmă, el a spus că un sergent câștigă 41.374 de lire sterline pe an, iar salariul superiorului său ierarhic ajunge la 46.815 lire sterline.

Internauții au fost extrem de surprinși să afle care ar fi adevăratele salarii ale soldaților in Garda Regelui. „Frate, este atât de puțin!”, a spus un internaut.

„Nu pare mult”, a adăugat un al doilea. „Practic, nu sunt cumpăra nimic”, a mai scris un utilizator revoltat.

Cu toate acestea, unii oameni au subliniat că există și alte avantaje financiare de luat în considerare la acest locul de muncă.

„Având în vedere că, în general, au locuința plătită și de multe ori, mâncarea, nu este chiar groaznic”, a scris un alt internaut.

Citește și: Prințesa Charlotte, avere uriașă la doar 7 ani. Ce sumă are în conturi cea mai mică prințesă a Marii Britanii

Bărbatul celebru pe TikTok a mai menționat, de asemenea, că, dacă soldatul nu ajunge la gradul de Lance Sergeant în 12 ani, acesta este scos din Garda Regelui - dar a menționat că acest detaliu nu este confirmat.

În plus, site-ul web al armatei britanice nu confirmă salariile - cu excepția faptului că aceasta pornesc de la minimum 18.687 de lire sterline în timpul antrenamentului și că ajung la 23.496 de lire sterline după finalizarea acestuia.

Cu toate acestea, promite, de asemenea, „beneficii semnificative”, inclusiv mese subvenționate, cazare la preț redus și îngrijiri medicale și dentare gratuite.

Medic român dezvăluie alimentul care ajută la regenerarea instantă a ficatului. Nu se află în medicamente, ci în natură... Doi bărbați au comandat la restaurant cele mai scumpe fripturi, dar apoi au luat o decizie radicală. Ce a urmat: „Vestul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x