Antena Căutare

Ce se întâmplă dacă bei dintr-o cană ciobită! Sigur nu vei mai face acest gest dacă afli consecințele!

Toată lumea își dorește să aibă noroc și să aducă prosperitate și belșug în casă. Totuși, puțini sunt cei care știu care sunt trucurile ce te ajută să atragi succesul!

Toată lumea își dorește să aibă noroc și să aducă prosperitate și belșug în casă. Totuși, puțini sunt cei care știu care sunt trucurile ce te ajută să atragi succesul!

Primul și cel mai important pas este, așa cum zice o tradiție din popor, să aveți în casă o potcoavă. Se presupune că atrage norocul, mai ales celor care o găsesc în natură (la țară, la mute etc).

Un talisman la fel de puternic este trifoiul cu patru foi, mai ales dacă este purtat în geantă sau în portofel.

De Anul Nou, românii obișnuiesc să pregătească un castron cu grâu, bănuți și solzi de pește, cu care sorcovesc pe cei dragi. Nu strică să pui niște grâu sau niște solzi de pește fie în portofel, fie sub covor. Este o tradiție despre care se spune că ar aduce mult noroc!

Doi tineri au slăbit mai bine de 200 de kilograme și nimeni nu-i mai recunoaște! Cum arată acum

O gândire pozitivă, o casă ordonată și curată în care atmosfera nu este una încărcată de multe obiecte sunt iarăși trucuri ca să o duci bine. Aruncă vasele sparte sau ciobite, fiindcă acestea atrag doar ghinion și pagubă. Se spune că cel care bea sau mănâncă dintr-un vas crăpat sau ciobit nu va întâlni niciodată norocul.

Testul momentului! Alege cel mai fericit cuplu din imagine şi află ce spune asta despre tine... Dulapul acesta a pus tot internetul pe jar! Crezi că tu poți să rezolvi misterul culorilor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x