Antena Căutare

Doi tineri au slăbit mai bine de 200 de kilograme și nimeni nu-i mai recunoaște! Cum arată acum

Doi tineri au decis anul trecut că a venit momentul să își schimbe complet stilul de viață și să slăbească. Transformarea este cu adevărat incredibilă!

Doi tineri au decis anul trecut că a venit momentul să își schimbe complet stilul de viață și să slăbească. Transformarea este cu adevărat incredibilă!

Lexi ajunsese să cântărească aproximativ 220 de kilograme. A fost momentul în care ea și soțul său, care avea 127 de kilograme, au ajuns la concluzia că a venit momentul să facă o schimbare radicală și să scape de povara supraponderabilității.

S-au încurajat reciproc, au avut grijă la ce mănâncă și s-au apucat serios de sport. Timpul a trecut și rezultatele au început imediat să se vadă. Cei doi au topit împreună în jur de 200 de kilograme!

„Ne-am dorit să devenim părinți și să trăim mai mult, așa că ne-am apucat de treabă.

Ne-a ajutat mult faptul că ne-am încurajat reciproc”, a mărturisit Lexi, care acum pare de nerecunoscut.

Cei doi tineri au trecut printr-o transformare uluitoare și acum sunt de nerecunoscut! Pozele au ajuns pe internet și cei doi au devenit un adevărat model de ambiție!

Video. Cum să faci un brad dintr-un şerveţel. Toţi invitaţii te vor invidia de Crăciun pentru acest decor special... Trucuri pentru Crăciun. Ce se întâmplă dacă pui votcă la rădăcina bradului împodobit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x