Antena Căutare

Ce se întâmplă dacă nu îți activezi modul avion, în timpul zborului. Nu vei mai neglija acest aspect

Singura problemă creată de telefon, în timpul zborului cu avionul, este distanța dintre telefon antenele de la sol. Un telefon comunică, în timpul deplasării, cu mai multe antene, pentru a menține o conexiune constant.

Singura problemă, în timpul zborului cu avionul, este distanța dintre telefon și antenele de la sol. Un telefon comunică, în timpul deplasării, cu mai multe antene, pentru a menține o conexiune constantă.

Din cauza distanței, terminalul va încerca să-și îmbunătățească semnalul, iar sunetul pe care piloții sau controlorii de trafic ar putea să-l audă în căști ar fi similar celui produs atunci când apropiați un telefon mobil de un difuzor, un lucru extrem de deranjant scrie playtech.ro.

De asemenea, în timpul deplasării cu avionul, telefonul ar schimba foarte rapid antenele de la care primește semnal. Asta ar putea să afecteze serviciile celor aflați la sol și, desigur, ar duce la golirea rapidă a bateriei.

Cea mai tare conversaţie! O tânără materialistă: „Iubitule, unde este cadoul meu?”... Cum s-a îmbrăcat o tânără la examen e dincolo de orice imaginaţie! Colegii şi profesorii au rămas cu gura căscată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x