Antena Căutare

O nouă poziție face prăpăd printre tineri! Ce înseamnă dacă stai în W? Specialiștii trag un semnal de alarmă!

SOamenii din întreaga lume sunt în stare de alertă după ce experții au transmis un semnal de alarmă cât se poate de serios. Ce trebuie să faci dacă îți vezi pe cineva stând în șezut, cu picioarele flexate în lateral, ca în poza de mai sus? Experți din domeniul medical au studiat mai atent problema poziției „W” și au ajuns la concluzia că părinții trebuie să ia măsuri urgente, dacă nu vor să regrete mai târziu. Aceștia trebuie să urmărească atent comportamentul celui mic și să vadă dacă este vorba despre un lucru de moment sau despre un obicei ce trebuie imediat corectat. Studiile experților au scos la iveală faptul că acei copii care stau des în această poziție sunt sub riscul de a face dislocare de șold, pe lângă alte probleme precum slaba circulație a sângeului în zonă. Pe termen lung, poziția „W” poate să afecteze nu doar copiii, ci și adulții. Cei mici sunt mai expuși problemelor, fiindcă sunt încă în creștere. Medicii recomandă evitarea acestei poziții pentru a nu suprasolicita încheieturile și pentru a preveni astfel diferitele probleme de sănătate ce pot apărea.

Oamenii din întreaga lume sunt în stare de alertă după ce experții au transmis un semnal de alarmă cât se poate de serios. Ce trebuie să faci dacă îți vezi pe cineva stând în șezut, cu picioarele flexate în lateral, ca în poza de mai sus?

Experți din domeniul medical au studiat mai atent problema poziției „W” la tineri, care aleg să stea așa în timpul liber, când se uită la televizor sau desfășoară alte activități recreative.

Totuși, în special când vine vorba de copii, medicii au ajuns la concluzia că părinții trebuie să ia măsuri urgente, dacă nu vor să regrete mai târziu.

Aceștia trebuie să urmărească atent comportamentul celui mic și să vadă dacă este vorba despre un lucru de moment sau despre un obicei ce trebuie imediat corectat.

O nouă poziție face prăpăd printre tineri! Ce înseamnă dacă stai în W? Specialiștii trag un semnal de alarmă!

Studiile experților au scos la iveală faptul că acei copii care stau des în această poziție sunt sub riscul de a face dislocare de șold, pe lângă alte probleme precum slaba circulație a sângeului în zonă.

Pe termen lung, poziția „W” poate să afecteze nu doar copiii, ci și adulții. Cei mici sunt mai expuși problemelor, fiindcă sunt încă în creștere. Medicii recomandă evitarea acestei poziții pentru a nu suprasolicita încheieturile și pentru a preveni astfel diferitele probleme de sănătate ce pot apărea.

Are 10 ani și 200 de kilograme. „Cel mai gras copil din lume” se luptă pentru a deveni un om normal... Mireasa a văzut cum familia sa a dispărut brusc de la nuntă! Motivul a făcut-o să plângă de nervi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x