Antena Căutare

Cea mai bătrână femeie a murit la vârsta de 123 de ani. Alimentul pe care l-a consumat toată viața: ”A fost secretul longevității ei!”

Cea mai bătrână femeie din lume s-a stins din viață, în urmă cu câteva zile, la vârsta de 123 de ani. 

Tanzilya Bisembeyeva s-a născut, potrivit documentelor oficiale puse la dispoziție de familia ei, pe 14 martie 1896 și a trăit într-un orășel din Rusia. De asemenea, vârsta bătrânei este recunoscută și de Cartea Recordurilor din Rusia, dar și de Guvernul de la Moscova.

Femeia, care a trăit în trei secole, s-a stins din viață înconjurată de familie și, dacă vârsta ei este reală, este cea mai bătrână femeie din lume.

Cea mai bătrână femeie a murit la vârsta de 123 de ani. Alimentul pe care l-a consumat toată viața: ”A fost secretul longevității ei!”

Cea mai bătrână femeie din România are 107 ani și o poveste de viață fabuloasă: ”Nu mă plâng niciodată că m-am culcat flămândă”

Conform The Sun, secretele longevității sale sunt optimismul, munca asiguă și consumul de kefir ori lapte fermentat.

De asemenea, familia ei a povestit că femeia nu a fumat niciodată, a mâncat doar alimente naturale și a muncit tot timpul.

După 60 de ani de căsătorie au reuțit să aibă copii. O femeie a devenit cea mai bătrână mămică la vârsta de 73 de ani după ce a născut gemeni: „suntem incredibil de fericiți”

Potrivit sursei citate, bătrâna de 123 de ani a avut trei fii, 10 nepoţi, 25 de strănepoţi şi doi stră-strănepoţi.

Conform presei din Rusia, alte două femei considerate a fi cele mai bătrâne persoane din lume, Koku Istambulova, în vârstă de 129 de ani şi Nanu Shaova, în vârstă de 128 de ani, au murit în acest an.

VIDEO/ Nu e cel mai adorabil cățel? Două pete negre pe blană l-au făcut celebru! Câinele seamănă izbitor cu Frida Kahlo ... Un portret rar al lui Mozart adolescent, scos la licitaţie la Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x