Antena Căutare

Cea mai scandaloasă cerere a unei mirese către domnișoara de onoare! „Mi-a zis să fac avort și să...”

sO domnișoară de onoare a trăit un adevărat șoc atunci când mireasa s-a enervat cumplit și i-a cerut un lucru mai mult decât scandalos! Femeia nu a mai putut suporta durerea și și-a povestit amarul pe internet. Iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară! Ce cerere absurdă a avut mireasa?

O domnișoară de onoare a trăit un adevărat șoc atunci când mireasa s-a enervat cumplit și i-a cerut un lucru mai mult decât scandalos! Femeia nu a mai putut suporta durerea și și-a povestit amarul pe internet. Iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară! Ce cerere absurdă a avut mireasa?

Tânăra a povestit pe pagina sa de Facebook uimitoarele momente prin care a trecut în cadrul unei nunți. Fericită, ea a acceptat să fie dominșoară de onoare, fără să bănuiască faptul că acest lucru o va răni cumplit.

„Am rămas însărcinată și m-am bucurat nespus de mult, fiindcă tot timpul mi s-a spus că nu pot aea copii. I-am spus miresei, pe care o consideram prietenă, crezând că se va bucura pentru mine. Doar că viitoarea mireasă mi-a zis că o să fiu tare stresată de dimensiunea rochiei și că ar trebui să nu uit faptul că e o nuntă unde nu au voie copiii. Atunci, direct și fără niciun menajament, mireasa mi-a zis că o să-mi fie tare greu, motiv pentru care ar trebui să iau în calcul avortul.

Cea mai scandaloasă cerere a unei mirese către domnișoara de onoare! „Mi-a zis să fac avort și să...”

Șocată, am întrebat-o dacă vorbește serios. Apoi mi-a zis că îmi distrug viața dacă fac un copil, apoi și-a sunat mama să o pună s-mi ceară să fac avort. Și ca totul să fie și mai grav, o altă prietenă comună a sunaat și mi-a zis că nu mai vrea să ne vedem, din moment ce fac copii și...brusc nu mai avem pasiuni comune”, a fost dezvăluirea șocantă a domnișoarei de onoare.

Așa cum era de așteptat, dezvăluirea a stârnit numeroase controverse în mediul online. Așadar, miresele chiar pot merge uneori prea departe în dorința lor de-a avea nunta perfectă. Totuși, nimic nu scuză lipsa de umanitate.

Părinții au vrut să vadă bebelușul la ecografie, dar au trăit un șoc! Ce a apărut pe monitor și cum s-a născut copilul... O femeie a vrut să-și tatueze sprâncenele, dar a fost imediat părăsită de iubit! Cum a apărut acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x