Antena Căutare

,,Nu m-aș căsători cu el. Tu o vei face?" Cu o zi înainte de nuntă această femeie primește mesajele pe care iubitul i le trimitea altei femei. Ce decizie a luat

,,Nu m-aș căsători cu el. Tu o vei face?" Cu o zi înainte de nuntă această femeie primește mesajele pe care iubitul i le trimitea altei femei. Ce decizie a luat femeia și ce s-a întâmplat în biserică

,,Nu m-aș căsători cu el. Tu o vei face?" Cu o zi înainte de nuntă, Casey, o viitoare mireasă, este bombardată cu mesaje compromițătoare pe care iubitul i le trimitea altei femei. Ajunsă în fața altarului, femeia citește în loc de jurământ, mesejele compromoțătoare. Ce se întâmplă apoi.

,,Mi-aș dori ca iubita mea să știe să facă măcar jumătate din câte lucruri știi tu să faci. Îmi este atât de dor de tine." sună unul dintre mesajele dureroase pe care femeia le-a primit.

Trebuia să se căsătorească, dar a rămas tremurând în fața altarului și în fața familiei și prietenilor săi. Aceasta este povestea lui Casey, o femeie care a visat toată viața la acest moment și aștepta cu nerăbdare ziua care se dorea a fi cea mai frumoasă din viața ei.

Acesta a fost începutul sfârșitului după o relație de 6 ani. Casey își imagina că Alex, iubitul său, era alesul vieții, jumătatea sufletului ei, cu care credea că va îmbătrâni. Conform celor povestite de ea într-o publicație, în seara dinaintea nunții Casey a fost bombardată cu mesaje și capturi din telefon, cu care o femeie era gata să îl dea în vileag pe viitorul soț. Primul mesaj suna cam așa ,, Nu m-aș căsători cu el. Tu o vei face?”

Capturile de ecran conțineau o multitudine de conversații lascive, inclusiv selfie-uri pe care viitorul soț și amanta le făcuseră pe parcursul timpului.

Distrusă, femeia se întreba cum i s-a putut întâmpla un asemenea lucru tocmai ei, dar prietenele au îndemnat-o să anuleze nunta. Casey era prea șocată pentru a lua o astfel de decizie, în special pentru că multă lume călătorise un drum lung pentru acest eveniment.

În ziua următoare, mireasa a luat decizia: ziua nunții va avea loc, dar cu câteva schimbări

,, Am mers pe podea cu picioare de plumb, rochia mea de mireasă însemnă doar o prefăcătorie. Privindu-mă în oglindă, am realizat că figura mea nu era figura unei viitoare mirese extaziată în ziua nunții sale.”

Ajunsă în biserică femeia a rostit,, Astăzi nu va avea loc nicio nuntă. Se pare că Alex nu este cine ar fi trebuit să fie.” Apoi, și-a scos telefonul din husă și a început să citească: ,, În acest sfârșit de săptămână, doar noi doi. Atmosferă incendiară, lucruri fierbinți. Corpul tău este cu adevărat incredibil și, la naiba, știi cum să îl folosești. Mi-aș dori ca iubita mea să știe să facă măcar jumătate din câte lucruri știi tu să faci. Îmi este atât de dor de tine. Mă gândesc într-una la tine.Niciodată nu am mai simțit înainte acest tip de conexiune”.

Mireasa curajoasă privea cu uimire chipul palid al fostului iubit. Acesta nu a avut nicio reacție și fără să scoată vreun cuvânt, acesta a ieșit din biserică.

Femeia a rămas în biserică și le-a declarat invitaților că îi iubește foarte mult și în ciua acestei zile atât de urâte, se bucură și le mulțumește acestora pentru prezența lor. Aceasta i-a anunțat că nu a renunțat la petrecere, ci va da o petrecerea în cinstea onestității și a găsirii unei iubiri adevărate. Aceasta i-a încurajat pe toși cei prezenți să-și urmeze inima indiferent dacă doare și să nu renunțe la căutarea unei iubiri adevărate.

Deși nu a fost petrecerea pe care ea și-ar fi dorit-o, Casey afirmă că a fost o petrecere reușită!

BREAKING NEWS. Accident grav în Vrancea. Un autocar s-a răsturnat. A fost activat planul de salvare!... Anunț de ultimă oră! Guvernul României se schimbă! La ce ar trebui să ne așteptăm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x