Antena Căutare

Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 114 ani

Batranul a murit din cauze naturale la un spital din Great Falls, Montana, SUA. Walter s-a nascut in septembrie 1896, fiind mai tanar cu 26 de zile ca Besse Cooper din Georgia care, potrivit Gerontology Research Group din Los Angeles, este cea mai batrana persoana din lume.

Barbatul a reusit sa ajunga la 114 ani cu un regim de viata aproape normal. Lua masa doar de doua ori pe zi si muncea cat de mult putea, conform ziarului The Guardian.


De doua ori pe ani mergea la medic, insa niciodata nu a avut nevoie de mai mult de o aspirina. "Mintea si trupul sunt cele mai importante. Tine-le ocupate pe ambele si Dumnezeu te va lasa mult timp pe pamant", obisnuia sa spuna batranul.

In 1980, batranul s-a mutat intr-un camin de batrani, unde a trait pana la sfarsitul vietii. El a primit scrisori de la admiratori din intreaga lume si a tinut pasul cu toate evenimentele mondiale majore. Indeosebi, in ultimii ani acesta a comentat cu pasiune despre razboaiele din Irak si Afganistan.

Intr-un interviu din toamna anului trecut, Breuning spunea ca nu este speriat de moarte: „Suntem cu totii destinati mortii. Unii oameni sunt speriati. Dar sa nu va fie frica! Suntem nascuti ca sa murim", a spus el.

FOTO: nealirc.org

Politician german, prins la furat hartie igienica... Viata pe Facebook la Guvern si Presedintie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x