Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cel mai frumos cadou: Crăciunul, sărbătorit și în cafeneaua pisicilor

Spiritul Crăciunului a ajuns şi într-o cafenea din Washington plină cu pisici orfane! Micile feline au primit acolo haine de lână care le-au reamintit cât sunt iubite. Cafeneaua din centrul metropolei este de fapt un adăpost pentru pisicile abandonate pe care clienţii sunt invitaţi să le adopte.

Cafeneaua pisicilor din Washington

Îmbrăcate în haine festive croite din lână zeci de pisici orfane au petrecut Ajunul Crăciunului în compania mai multor oameni care nu au ezitat să se joace cu ele. S-a întâmplat într-o cafenea din Washington DC, care este de fapt un adăpost pentru pisici. Fiecare client este îndemnat prin urmare să facă o adopţie.

Am vrut doar să creăm o atmosferă de Crăciun mai frumoasă la cafeneaua "Crumbs and Whiskers" şi să le oferim pisoilor puţin din spiritul sărbătorilor de iarnă.

Deschis din luna martie, localul a dat până acum peste 250 de feline spre adopţie. Un adevărat record în opinia angajaţilor. Cu toate acestea, mulţi dintre cei care trec pragul cafenelei vor doar să se joace cu pisicile. Mai ales că acestea îi ajută să se calmeze după o zi tensionată în metropola americană.

Este o activitate realxantă şi terapeutică, ştii ce zic? Te calmezi atunci când te joci cu pisicile. Te aduce cu picioarele pe pământ.

Pentru copii, în schimb, vizita la cafeneaua pisicilor este cadoul perfect de sărbători. Chiar dacă nu pleacă cu una dintre feline acasă.

Cei care doresc să viziteze cafeneaua pisicilor trebuie mai întâi să facă o rezervare online, în care să precizeze cât timp vor să petreacă în compania felinelor blănoase.

Citește și: Mici-Pisica Cetății Oradea, vedetă pe Facebook. „Meseriașa” îi învață pe copii să tricoteze și să brodeze

Recomandari