Antena Căutare

Cel mai inalt american va primi incaltaminte pe masura lui

Igor Vovkovinskiy, cel mai inalt barbat din Statele Unite, a reusit sa-si indeplineasca visul de a avea o pereche de pantofi construita pe masura lui.

Barbatul nascut in Ucraina a suferit 16 operatii la picioare in ultimii sase ani si a fost pana acum prizonier al propriei case.

O cunoscuta companie producatoare de articole sportive s-a angajat sa-i croiasca americanului de 29 de ani o pereche de pantofi proportionala cu dimensiunile lui.

Luarea masurilor nu a fost o misiune prea usoara din cauza dimensiunilor uriase ale barbatului ce are o inaltime de peste 2,30 metri. O echipa de tehnicieni a folosit un echipament special creat pentru a-i putea masura talpile.

Igor Vovkovinskiy a lansat anul trecut o campanie prin care a cerut sprijin pentru obtinerea celor 20.000 de dolari necesari comandarii unei perechi de pantofi potrivite pentru el.

Foto: news.sky.com

O femeie si-a scapat cainele de atacul unui urs folosind o sabie de jucarie... Premierul Victor Ponta a depus juramantul in prezenta mamei, sotiei si a socrului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x