Antena Căutare

O femeie si-a scapat cainele de atacul unui urs folosind o sabie de jucarie

Un caine din rasa golden retriever se afla in viata datorita stapanei lui care l-a salvat de atacul unui urs cu o sabie de jucarie cu care l-a amenintat pe animal, informeaza Daily Mail.

Cainele se afla in curtea casei stapanilor sai cand a zarit un urs care se apropia de locuinta. Curios, animalul in varsta de noua ani s-a apropiat de ursul care l-a atacat imediat.

Stapana lui a observat imtamplarea si i-a alertat pe toti membrii familiei. A luat o sabie de jucarie din lemn si s-a indreptat spre cei doi sa intrerupa atacul. Femeia s-a apropiat de urs si l-a amenintat cu sabia fara sa se teama pentru siguranta ei.

Animalul de peste 110 kilograme s-a speriat si i-a dat drumul cainelui pe care il ranise in zona gatului si a capului. Patrupedul a fost dus la un spital veterinar unde medicii le-au spus stapanilor sai ca risca sa moara daca atacul nu era intrerupt.

Foto: WSHM

Adriena Videanu, despre statuia lui Traian de la Muzeul de Istorie: Imparatul e gol ca si primarul... Cel mai inalt american va primi incaltaminte pe masura lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x