Antena Căutare

Cel mai mare sutien din lume a fost vandut cu 4.400 de euro!

Cel mai mare sutien din lume, omologat de Cartea Recordurilor, a fost pus la vanzare in cadrul unei licitatii online si a fost adjudecat pentru suma de 4.400 de euro, de catre o companie care este populara pentru colectionarea celor mai excentrice si bizare lucruri din lume, potrivit Huffington Post.

Detinatorii site-ului GoldenPalace sunt cei care au cumparat cel mai mare sutien din lume, creat special pentru o campanie de avertizare asupra cancerului de san. Cantarind echivalentul a 1.800 de sutiene, piesa de un roz fosforescent vine si cu un certificat din partea Guiness World Records, care atesta faptul ca articolul este cel mai mare din lume.

Printre lucrurile colectionate in ultimii ani de GoldenPalace se numara suvita de par a lui Justin Bieber, kit-ul de sarcina al lui Britney Spears si piatra de la rinichii lui William Shatner. Mai mult, compania a platit 21.500 de euro pentru un sendvis cu forma aparenta a fecioarei Maria.

Foto: incrediblethings.com

Sandy, Katrina, Marc. Cine "boteaza" uraganele si de ce?... Parintii unui copil cu 25 de degete nu vor sa-l opereze pentru a ramane celebru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x