Antena Căutare

Parintii unui copil cu 25 de degete nu vor sa-l opereze pentru a ramane celebru

Un baiat de patru ani din India este vedeta pe plan local pentru ca are 25 de degete. Arpan Saxena sufera de doua boli genetice rare, dar parintii lui refuza sa il opereze pentru ca acesta sa ramana celebru in orasul natal.

Parintii unui copil cu 25 de degete nu vor sa-l opereze pentru a ramane celebru
| haber.mynet.com

Potrivit Daily Mail, baiatul sufera de polidactilie, din cauza careia s-a nascut cu mai multe degete, dar si de sindactilie, boala responsabila pentru faptul ca are cateva degete lipite.

Arpan are 13 degete la maini si 12 la picioare si este o celebritate in orasul Bhopal. „Imi place cand oamenii vin sa ma vada si imi fac fotografii. Singurul lucru care nu-mi place este faptul ca nu pot sa merg prea mult din cauza ca picioarele mele nu incap in nicio pereche de pantofi”, a declarat baiatul.

Tatal lui, Anil Saxena, a povestit ca fiul lui s-a nascut cu 26 de degete. In urma unui accident, baiatul a ramas fara un deget, care i s-a desprins pur si simplu in timp ce se juca.

Mama lui Arpan nu este de acord ca acesta sa fie operat pentru a i se indeparta degetele in exces, chiar daca multi oameni si-au oferit sprijinul. „Este visul oricarui parinte de a fi cunoscut pentru ceea ce sunt copiii sai. Arpan este cunoscut in tot Bhopal-ul si ne place sa ramana asa”, a declarat aceasta.

Cel mai mare sutien din lume a fost vandut cu 4.400 de euro!... Cum a scapat Casanova de furia sotilor? Pe 31 octombrie 1755 a reusit sa fuga din Palatul Dogilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x