Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Cel mai norocos om de pe planetă e în Dubai! Un indian a fost salvat dintr-un accident de avion, dar la o săptămână s-a întâmplat minunea!

Un indian care lucrează de 37 de ani în Dubai a scăpat recent dintr-un accident de avion, dar norocul lui abia atunci a început! Mohammad Basheer Abdul Khadar figurează printre cele 300 de persoane evacuate dintr-un avion al Emiratelor Arabe Unite, care a luat foc la 3 august în timpul aterizării la Dubai. Un pompier a murit în timpul operațiunilor de salvare.

Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea

Un indian care lucrează de 37 de ani în Dubai a scăpat recent dintr-un accident de avion, dar norocul lui abia atunci a început! Mohammad Basheer Abdul Khadar figurează printre cele 300 de persoane evacuate dintr-un avion al Emiratelor Arabe Unite, care a luat foc la 3 august în timpul aterizării la Dubai. Un pompier a murit în timpul operațiunilor de salvare.

În vârstă de 61 de ani acest resortisant indian lucrează la un concesionar auto și urma să iasă la pensie în decembrie, dar compania i-a prelungit încă un an contractul.

Indianul a aflat că a câștigat un milion de dolari (aproximativ 900.000 de euro) la o săptămână după ce scăpat teafăr din accidentul de avion. Soția sa și cei doi copii, dintre care unul este paralizat, trăiesc în India în statul meridional Kerala.

"Duc o viață simplă și mă apropii de pensie (...) Bunul Dumnezeu mi-a dat o nouă viață supraviețuind accidentului de avion, iar acești bani sunt o binecuvântare pentru a putea să-mi continui viața și să fac fapte bune", a declarat el ziarului, potrivit Agerpres.

"Cu acești bani voi ajuta copiii defavorizați din Kerala, care au nevoie de ajutor financiar sau medical", a spus el. "Am fost sărac și știu ce înseamnă", a subliniat Mohammad Basheer Abdul Khadar.

Recomandari