Antena Căutare

Cel mai original fruct: un fermier chinez a creat pere in forma de Buddha

Un fermier din China a reusit o performanta inedita. El a creat pere in forma statuetei Buddha, pe care planuieste sa le exporte in Marea Britanie.

Fermierul chinez Gao Xianzhang a creat sezonul acesta nu mai putin de 10.000 de asemenea minunatii, pe care planuieste sa le trimita sper vanzare in Marea Britanie dar si in restul Europei. Daca ideea va deveni populara, succesul asiaticului ar diminua profiturile fermierilor britanici aflati in plina perioada de recesiune, care se lupta deja cu preturile mai scazute din restul Europei.

Xianzhang a petrecut sase ani de zile perfectionand forma unica a perelor-Buddha, corectand manual fiecare bucata. Fructele cresc in interiorul unei "huse" speciale, in forma de Buddha si isi pliaza astfel aspectul exterior dupa spatiul disponibil in suport.

Cu toate ca pretul acestor fructe originale nu este deloc ieftin, la aproximativ 28 de lei/bucata (5 lire/bucata), fermierul spune ca perele au deja un succes nebun, chiar in satul sau natal din nordul Chinei. "Oamenii cred ca sunt norocoase sau pur si simplu dragute, asa ca le cumpara imediat ce au fost culese din pom", explica Gao Xianzhang.

Culmea ghinionului: cinci uragane diferite i-au distrus cinci case!!!... Impresionant! A ramas fara maini la 11 ani, dar stie sa mearga pe bicicleta si vrea sa isi ridice singur o casa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x