Antena Căutare

Impresionant! A ramas fara maini la 11 ani, dar stie sa mearga pe bicicleta si vrea sa isi ridice singur o casa!

Marian este un alt roman fara maini. Dar, spre deosebire de George, tanarul de 34 si-a pierdut bratele la 11 ani. Atunci Marian s-a electrocutat, iar pentru a-i salva viata, medicii au fost nevoiti sa ii amputeze ambele maini.

Marian are 34 de ani si locuieste in comuna Independenta, alaturi de sotia si copiii lui. Faptul ca nu are maini nu l-a impiedicat, insa, sa isi traiasca viata ca un om normal. O viata care l-a trecut prin grele incercari, dar peste care a stiut sa treaca. I-a murit tatal cand avea 18 ani, de atunci fiind nevoit sa se ocuoe singur de treburile gospodaresti din mica lui ferma. Ghinioanele au continuat, iar acum patru ani s-a stins din viata si mama lui. Marian, insa, nu s-a dat batut. Nici macar nu s-a speriat. Stie ca trebuie sa faca absolut tot ce poate pentru familia lui.

In 1992, Marian a avut ocazia sa mearga in Anglia. Acolo a cunoscut un englez fara maini, care l-a invatat cum sa se descurce in viata fara cele doua membre superioare. Pe atunci nu avea decat 13 ani. Prin munca multa, barbatul a reusit sa isi stranga bani pentru proteze, insa omul in care credea el cel mai mult l-a lasat si fara proteze... si fara bani.

S-a impacat cu soarta lui. Desi a fost la inceput foarte greu, el stie acum sa mearga pe bicicleta, sa curete curtea si grajdurile, sa repare lucruri si sa construiasca. Cu aceste calitati, Marian doreste sa isi ridice singur o casa, ajutat de prietenii lui. Si este increzator ca va putea duce totul pana la capat...

Cel mai original fruct: un fermier chinez a creat pere in forma de Buddha... Povestea Mariei Dragescu, femeia pilot care a salvat mii de vieti in al Doilea Razboi Mondial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x