Antena Căutare

Cele mai scandaloase amantlâcuri din toate timpurile

9 cele mai scandaloase cazuri de infidelitate din toate timpurile. N-ai fi crezut niciodată că au făcut astfel de greșeli.

Cele mai scandaloase amantlâcuri din toate timpurile
Cele mai scandaloase cazuri de infidelitate

I-ai văzut, îi cunoști destul de bine, dar cel mai probabil nu știt că au avut asemenea escapade amoroase. Top 9 cele mai scandaloase amantlâcuri din toate timpurile.

9. John F. Kennedy

Lista sa de infidelități dîn timpul căsătoriei cu Jacqueline, poate fi comparată cu cea a realizărilor sale politice, unde se găsesc nume ale unor mari simboluri sexuale, precum Marilyn Monroe.

Citește și: Amor secret la Casa Albă. John F. Kennedy a foat atras de „partea sexy, foarte sexy, foarte obraznică” a actriței Audrey Hepburn

8. Albert Einstein

A fost infidel și le-a înșelat pe cele două soții de mai multe ori. După ce a divorțat de prima sa soție, s-a căsătorit cu verișoara sa Elsa și ulterior s-a culcat cu secretara sa, Betty Neumann.

7. Kristen Stewart

Infidelitatea sa față de Robert Pattinson i-a șocat pe fanii filmului „Amurg”. Actrița a fost surprinsă cu Rupert Sanders, regizorul filmului în care a jucat: 'Albă ca zăpada și Legenda vânătorului'.

6. Ludovic al XIV-lea al Franței

Infidelitățile Regelui Soarelui față de soția sa, Maria Teresa a Austriei, au fost multe, inclusiv cu Madame Maontespan și Marquise de Maintenon, cu care s-a căsătorit când a murit soția sa.

5. Ashton Kutcher

El a fost fotografiat cu modelul Sara Leal când era încă în mariaj cu Demi Moore. După aceasta, actrița și-a anunțat divorțul.

Citește și: Demi Moore: „Am făcut sex în trei cu Ashton Kutcher și regret”. Fostul soț recționează dur

4. Marc Anthony

A înșelat-o pe soția sa, Dayanara Torres, cu Jennifer Lopez, cu care s-ar căsători ulterior. Dar nu a rămas nici cu Jlo.

3. Bill Clinton

Scandalul a apărut în 1998 din cauza unei relații între președinte și Monica Lewinsky, o angajată a Casei Albe în vârstă de 22 de ani.

2. Francois Hollande

O revistă a descoperit relația extramatriomonială cu actrița Julie Gayet, ceea ce a provocat o criză nervoasă pentru prima doamnă, Valérie Trierweiler, și sfârșitul căsătoriei. Astăzi, în afara perioadei de președinției, cuplul nu își ascunde relația.

1. Prințul Charles

Prințul de Wales a avut o relație cu Camilla Parker Bowles în timp ce era căsătorit cu Lady Di. Acestul lucru este amplu cunoscut și dezbătut în filme și cărți. După divorțul de Prințesa Diana, s-a căsătorit cu Camilla.

O femeie a trăit șocul vieții! S-a trezit peste noapte cu 37 de milioane de dolari în cont. „Am fost milionari”... Ignorat de Ziua Națională, veteranul de război a fost invitat la ședința solemnă dedicată împlinirii a 30 de ani de la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x