Căutare Live

Demi Moore: „Am făcut sex în trei cu Ashton Kutcher și regret”. Fostul soț recționează dur

Demi Moore a publicat recent cartea „Inside Out”, o autobiografie care dezvălui numeroase secrete ale actriței. Din carte aflăm că aceasta a făcut sex în trei în relația cu fostul soț. Ashton Kutcher a reacționat dur pe o rețea de socializare.

Demi Moore a publicat recent cartea „Inside Out”, o autobiografie care dezvălui numeroase secrete ale actriței. Din carte aflăm că aceasta a făcut sex în trei ia insistentele fostului soț, Ashton Kutcher, care a reacționat dur pe o rețea de socializare la aceste dezvaluiri.

Demi Moore marturiseste in carte nu doar detalii legate de cariera sa de film, dar și despre aspecte necunoscute ale vieții sale private: violul a carei victima a fost la varsta de 15 ani, excesele și depresiile multiple de care a suferit.

Una dintre declarațiile cele mai șocante ale actriței Demi Moore a fost în legătură cu căsnicia sa cu Ashton Kutcher. Din carte aflăm că el a vrut să încerce lucruri noi, iar ea a fost de acord să facă sex în trei.

"Așa că am acceptat să fac un trio de două ori, ceea ce e departe de a fi pozitiv pentru cuplu a fost începutul sfârșitului relației. A fost o greșeală și a fost scuza perfectă că Kutcher obișnuia să facă sex cu alte femei " , mărturisește ea .

Actrița în vârstă de 53 de ani a mărturisit că regretă că a făcut sex în trei. Ashton Kutcher a susținut că, introducând terțe părți în relația lor, demonstrează cât de distractiv și genial poate fi .

„Era începutul sfârșitului relației. A fost o greșeală și a fost scuza perfectă pe care Kutcher o folosea pentru a face sex cu alte femei”.

Ashton Kutcher a recaționat dur pe o rețea de socializare

După ce Demi Moore l-a acuzat de înșelat cu scuza sexului în trei, actorul a reacționat dur pe Twitter.

Acesta a postat un mesaj pe Twitter sugerând subtil că fosta soție a minți: „Pentru a afla adevărul, daţi-mi mesaj la numărul +1 (319) 519-0576”.

Citește și: Demi Moore, vândută de mama ei și obligată să se prostitueze. Amintiri din copilăria sa! Ce preț practica

Parteneri
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Catine.ro
Ultimele știri
x